TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 123
del 7 al 11de juliol del 2003

Capítol 608 (dilluns 07/06/03)
Capítol 609
(dimarts 08/07/03)
Capítol
610 (dimecres 09/07/03)
Capítol 611
(dijous 10/07/03)
Capítol 612 (divendres 11/07/03)


.. L'última setmana de la temporada del Cor de la Ciutat ha sigut ben trista. La mort de l'Albert i els diferents comiats de personatges han posat una pàtina grisa damunt d'alguns esdeveniment que, en un altre moment, haurien brillat amb alegria.

L'enterrament de l'Albert, molt sentit, aconsegueix dues coses ben diferents: el Peris es reconcilia amb el Fabra i, per contra, la Marta (vídua abans d'hora) i la Blanca (ex i amant per una nit) es constitueixen en enemigues totals.
La K, enmig del dolor, pren la determinació de fer el Musical, tal i com volia el seu "tete".
El Gus es decideix a fer-li una confessió: "L'estima" i la resposta de la K el deixa més que parat (a ell i a nosaltres): "Ella també". I ja tenim parella constituïda per a la propera temporada.
La Dora i el Fabra, inconsolables, decideixen per una nit passar el dolor junts abraçats al llit. La Dora començarà la seva nova feina a Granollers la propera setmana i el Fabra es vol vendre la Farmàcia i marxar de Sant Andreu.
La K, però, es vol quedar i li diu a la Dora que ella viurà amb el seu pare perquè no vol canviar d'ubicació ni d'escola (ni de xicot, però això no ho diu).

El Quim està radiant després d'haver pres la decisió més important de la seva vida: marxarà amb el veler que ha comprat al Paco a donar la volta al món.
La Cinta i el Peris miren de fer-lo canviar d'idea sense èxit. El Quim ho té tot pensat; quan se li acabin els diners, llogarà el vaixell per a fer creuers amb ell de capità.
Agraeix al Max el suport que sempre li ha donat i li diu que sense ell ara no tindria les coses tan clares, ni seria tan feliç.
L'Empar també s'acomiada del Quim i no accepta la seva proposta d'acompanyar-lo en el seu viatge perquè creu que és una cosa que ha de fer ell tot sol. No desestima la possibilitat, però, d'estar-lo esperant quan ell torni...
El Dani, la Clara i el Max viuran en el pis del Quim i la lampisteria passarà a ser la fusteria del Dani amb el Narcís i l'Emili inclosos en el contracte.

El Paco declara el seu amor més sincer a la Cecília i li demana de tornar a començar junts però ella no se'l creu de cap de les maneres.
El Paco reparteix els guanys de la venda del veler entre el Fede, l'Alba i un anell de compromís per a la Cecília en el seu desig de començar del no res.
Quan la Cecília ho sap el va a buscar però ell ja ha marxat en tren cap al nord amb la Lourdes/Regina i la Cecília s'ha de fer a la idea que no el tornarà a veure mai més.

El Ramon, contra tot pronòstic, pren consciència i accepta que és una mala persona.
S'acomiada de la parada, de la Mari i la Desi i de la Pilar a qui diu que sempre considerarà com la seva mare i se'n va de Sant Andreu a passar uns dies amb els seus tiets abans de decidir què vol continuar fent amb la seva trista i penosa vida.

La Mari també es planteja de marxar cap a Granada a muntar una perruqueria amb els diners que li pot deixar la seva cosina.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Nelson, que ja fa uns quants dies que va marxar de casa, truca a la Lola per parlar. Ella s'entusiasma amb la idea pensant que hi haurà reconciliació però es troba amb les claus de casa a la mà i amb una sentència definitiva "La Lola que jo estimava es va quedar a Cuba" (Tots els cubans són tan esquemàtics com el Nelson a l'hora de parlar d'una separació?)
Quan la Lola aconsegueix recuperar-se de la sorpresa i la decepció, truca a l'advocada de la Montse per tal de demanar el divorci. La Carla li diu que si demana el divorci tan aviat el Nelson quedarà com a il·legal a Catalunya i és molt possible que sigui repatriat a Cuba. La Lola li contesta que n'és ben conscient i que és això el que vol. Potser la Lola creu que si el fa tornar a Cuba el xicot trobarà allò que s'hi va quedar ;-).

El Jordi ja no sap com convèncer la seva filla que es matriculi a l'escola de música pel curs que ve. Tot i dir-li que ell se n'anirà, que ja no n'haurà d'estar pendent, que té una feina, que no l'amoïnarà més... la Núria es mostra escèptica i "perdonavides" total amb ell.
El Jordi acaba demanant al Gus que sigui ell qui matriculi la Núria perquè si no ho fa, quan tot s'hagi aclarit i calmat, ella se'n penedirà.
Sembla que el Jordi està tancant temes i el que tenia obert amb la Nati té un final desastrós: després d'allitar-se amb ella l'acomiada amb paraules plenes de verí que li fan molt de mal.

L'Eduard va a buscar l'Isaac per a endur-se'l a EEUU. El comiat és tràgic, tot i que ell assegura que els Borràs seran sempre la família de l'Isaac i que el tornaran a veure per Nadal.
La Montse intenta mantenir-se forta fins al final però després de dir-li que això que ha fet no li perdonaran mai, el fa fora de casa.

I, voltats per tota aquesta tristor, el David i la Laura es casen i se'n van dalt de l'Impala que el David ha aconseguit arreglar.
La Marta que ha suplicat al David, una estona abans, que no la deixi sola, els diu a l'un i a l'altra que s'emporten el millor de Sant Andreu.

El Marcel arriba just quan s'ha acabat la cerimònia per assistir a l'estrena del Musical i l'alegria de la Núria és total.
El Fede, però, està força amoïnat perquè ha sortit al diari una foto del Marcel anunciant el musical i té por que el Vera el pugui localitzar. El Marcel, que sembla que s'hagi deixat l'enteniment a Granada, no pateix per a res.

El Narcís, mentre passeja fent temps per arribar a la casa que s'ha convertit en un mar de llàgrimes, veu l'Alfons dalt d'un autobús...

I, fins aquí, els Resums Setmanals de la 3a. temporada del Cor.
Bones vacances a tots i fins al setembre!
Smuac!





Casablanca


Setmana 123
Capítol 608
· Capítol 609 · Capítol 610 - Capítol 611 - Capítol 612 -

Capítol 613

Tornar a Resums juliol 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar