CONVOCATÒRIA DELS VEÏNS EN RESISTÈNCIA
EN LA PRIMERA FASE DE CASES BARATES DE BON PASTOR


Barcelona, 18-10-2007


Amb motiu de la nova amenaça de desallotjament il·legal a la primera fase de cases barates de Bon Pastor, convoquem a una RODA DE PREMSA informativa per explicar la situació actual del problema El contenciós administratiu pel qual s'ha estat esperant sentència durant tots aquests mesos ha estat desestimat pel jutjat avui al matí, sense permetre ni que s'arribés a judici.

Això vol dir que, tot i reconèixer la legitimitat de les seves demandes, formalment el jutje dona poders a l'ajuntament perquè executi el desallotjament i l'enderroc de les cases.

L'ajuntament ara té una nova arma, un permís de desallotjament, que possiblement utilitzarà de forma il·legal, o sigui sense donar un termini digne als veïns per deixar les cases, i deixant que les conseqüències que sorgiran de l'actuació recaiguin sobre les administracions que vindran.

Els veïns i veïnes han portat el conflicte al TSJC i tenen intenció d'arribar al tribunal constitucional, si no veuen reconeguts abans els seus drets. La decisió presa al principi de les "negociacions" (que no han existit) continúa sent la mateixa, no abandonar les cases sense indemnitzacions.

Com pot un ajuntament que es capaç d'actuacions com aquesta, pretendre obrir "oficines anti-mobbing"? A aquesta i a altres preguntes intentaran respondre els veïns i veïnes en lluita de la primera fase de Bon Pastor demà al matí:
RODA DE PREMSA
divendres dia 19 d'octubre a les 12h del matí
al carrer Albí (entre Mollerussa i Granadella)
Primera Fase de Cases Barates de Bon Pastor

 
Comunicats i Convocatòries
24/10/07
Sindicat de Periodistes
de Catalunya
VilaWeb StAP
Sant Andreu INFORMa't
Setmanari de Comunicació DIRECTA
 
VilaWeb
  El Punt
Tornar