CONVOCATÒRIA DELS VEÏNS EN RESISTÈNCIA
EN LA PRIMERA FASE DE CASES BARATES DE BON PASTOR


Barcelona, 16-10-2007

IMPORTANT!
demà dimecres 17 intentaran desallotjar a Bon Pastor!!!
Veniu tothom que pugui a partir de les 8!


Després de gairebé un any d'intents, el patronat municipal de l'habitatge ha aconseguit, no sabem com (o millor dit: SÍ sabem com), una ordre de desallotjament i enderroc per a les quatre cases de la primera fase de Bon Pastor.

CRIDEM A LA MÀXIMA SOLIDARITAT POSSIBLE PER DEMÀ A LES 8 HORES DEL MATÍ: els deu veïns de la primera fase no tenen un lloc ón reallotjar-se, no han recollit les seves pertinències, i sobretot, no han obtingut cap reconeixement dels seus drets.

Per lo tant, NO ES MOURAN DE LES SEVES CASES. Demà al matí, els veïns i veïnes de Bon Pastor necessitaran el recolzament de totes les persones que han lluitat durant aquest any, i els anteriors, perquè es reconeguin els drets d'un barri que no per ser perifèric mereix ser despreciat de la manera en que ho està sient.

Les indemnitzacions pels habitants estan previstes dintre del fons de l'UE destinat a aquesta remodelació; però els polítics i funcionaris d'Ajuntament i Patronat han preferit repartir-se els diners entre ells abans que donar-los a les persones a qui anava destinat.

L'ordre de desallotjament que s'ha expedit contradiu la protecció que ha otorgat el Jutjat de Contenciós Administratiu: les cases i els seus habitants NO ES PODEN TOCAR fins a la sentència judicial sobre les indemnitzacions. Reclamant les indemnitzacions s'està exercent un dret previst fins i tot pel conveni firmat per l'A.VV.

Demà al matí els veïns i veïnes NO DEIXARAN les seves cases i s'hi ENCADENARAN A DINTRE: si s'intentarà enderrocar, es posarà en perill la vida de les persones, algunes de les quals són gent gran, altres estan malalts i altres són menors d'edat. Si finalment s'arribés a produir un desallotjament amb la força, alguns dels veïns i veïnes i alguns membres dels grups de recolzament, començaran una VAGA DE FAM, tal com anunciat en diferents ocasions.

Tots els perjudicis que es puguin produïr a les persones, a les pertinences, als habitatges, als drets, seran responsabilitats dels funcionaris i treballadors que cumpliran les ordres il·legals que rebran, a part que dels polítics i jutges que els emetran i permetran.
ATENCIÓ: tothom que estigui interessat en la defensa dels habitants de Bon Pastor, que dongui el seu recolzament demà al matí a partir de les 8 del matí a la primera fase de les Cases Barates de Bon Pastor.

Les cases amenaçades estan al voltant del c/Albi, entre c/Mollerussa i c/Granadella.
Metro: Sant Andreu (línia vermella) o Verneda (línia lila).

 
Comunicats i Convocatòries
24/10/07
Sindicat de Periodistes
de Catalunya
VilaWeb StAP
Sant Andreu INFORMa't
Setmanari de Comunicació DIRECTA
 
VilaWeb
  El Punt
Tornar