TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 658
del divendres dia 14/11/2003

.. Paquita comenta amb el Manel a l'hospital que la Marta rebrà l'alta dilluns o dimarts i que el metge l'ha recomanat que ingressi en una comunitat terapèutica almenys durant un mes. Al Manel li sembla bé però ella no ho veu clar perquè la seva filla la necessita.
Manel l'explica llavors que ell es va passar tota la seva infantesa fins als 18 anys en un centre de menors. La seva mare va morir i el seu pare..., bé, del seu pare es nega a parlar però només diu que no es va poder fer càrrec d'ell.
Paquita no l'insisteix i Manel l'aconsella que ha de convèncer a la Marta perquè vagi.

Això intenta la Paquita mentre la Marta busca el seu xampú. Però no és fàcil parlar-li del tema i molt menys convèncer-la que accepti anar a la comunitat aquesta.
Marta li recorda a la seva mare que no està enganxada, que no és drogadicta i que no vol estar tancada un mes escoltant els problemes dels altres i explicant els seus. De mica en mica aixeca tant la veu que perd els nervis i es posa en evidència.
Quan es calma li diu a la Paquita que només vol tornar a casa, anar a treballar i intentar que tot torni a ser normal.

Per altra banda, David mentre esmorza amb la família, es compromet amb el Xavi que demà aniran plegats al cinema, però Laura els recorda que abans ha d'acabar el treball de les cigonyes i que per això hauria d'anar ara a recollir l'ordinador. Però David diu que no, que millor a la tarda. Les coses es queden així.

Ivan visita a la Marta i ella es pensa que l'envia la seva mare per convèncer-la que vagi a la comunitat. Ell no nega saber que li han recomanat això però diu que no ha anat de part de ningú. Això sí, des del seu punt de vista, hauria d'ingressar en la clínica.
Marta, llavors, s'aixeca nerviosa i cridant-lo i li arriba a dir: "no ets ningú per donar-me consells, no tens ni idea de com em sento".
Ivan, ferit, li respon: "no sé per què m'entesto en ajudar-te si no serveixo per res". Marta, penedida, intenta disculpar-se, però l'Ivan marxa.
Ella, angoixada, agafa el telèfon i busca el número del camell que li va vendre les pastilles però reacciona a temps i trenca el paper. Després busca en la seva agenda un altre número i truca...

David respon a la trucada que rep de la Marta mentre treballa sense que el Ricard li tregui l'ull de sobre. Quan penja, l'esbronca per atendre trucades personals i per anar endarrerit en la feina.
Claudia després, intenta saber qui l'havia trucat però el David no li vol donar cap explicació.

A la perruqueria, la Laura ha portat al Xavi quan xerrant, surt el tema Narcís - Manel.
Just quan la Montse l'està explicant com estan les coses a la Laura, entra la Paquita buscant el xampú de la Marta. Finalment és la Montse qui l'ha d'atendre i clar, la Paquita li diu que no ha pogut evitar escoltar el que deia del Narcís i la Paula.
Llavors l'explica a la Montse totes les males jugades que la vida l'ha fet i l'està fent passar al Manel però la perruquera no acaba d'entendre per què està defensant a aquest home i amb tanta insistència... Paquita se n'adona del que estava fent i avergonyida marxa, deixant-se el xampú.
Just en aquest moment, arriba l'Ivan.

Paula i Manu es barallen a casa seva per culpa de la tele i de no voler ajudar a parar taula per sopar.

 

Manel es posa pel mig i l'aixeca la mà al seu fill. Tots es calmen però noten olor a cremat: el sopar s'ha fet malbé i el fill li pregunta al pare què faran... Manel, derrotat, esgotat, seu al sofà i els contesta que fotin el que vulguin, que més ja no pot fer.

David visita a la Marta després de la feina. Ella està més calmada i després de xerrar una mica, ella comença a sincerar-se. L'explica que volia trucar al camell per aconseguir més pastilles però que no ho ha fet al final. Té por, confessa la Marta i diu... "si no s'hagués mort l'Albert...".
David li recorda que quan la Laura va morir, la seva mare va anar a un grup de suport i que li va anar molt bé.
Però Marta encara li diu més coses... L'explica que encara pensa en ell..., i en el Toni, i en tots els homes amb els que es va ficar al llit sense ni tan sols saber per què ho va fer... Recorda al seu pare, l'unida que estava a ell i com la va tenir enganyada durant tants anys... Tot això encara ho té dins i cada dia hi pensa i somia. No ho ha pogut deixar enrere com ha fet ell amb la presó i demés coses..., ell ara és feliç, està casat i té una família. Ja no pot més.
Ivan està a punt d'entrar portant la bossa amb el xampú, però no ho fa quan sent al David parlar, que li diu a la Marta que ha d'anar a la comunitat aquesta per poder tirar endavant, i ho farà, perquè és forta i aconsegueix tot el que es proposa.
Marta, llavors li diu al David: "diu-me que encara m'estimes", responent el David: "t'estimo, per això soc aquí".
Ivan, quan escolta això, marxa i espera al David en la sala.

Quan acaba la visita i se'l troba l'explica que l'ha convençut per anar a la comunitat però la reacció de l'Ivan deixa al cuiner parat: "ets un fill de puta", i donant-li la bossa amb el xampú, marxa.

Quan la Montse arriba a casa, es troba al seu fill aixafat i plorós. Ell intenta consolar-lo però ell vol estar sol i es tanca en la seva habitació.

David arriba a casa, sense l'ordinador. Xavi s'emprenya i David li promet anar al dia següent, però ja no podran anar al cinema. El nen marxa al seu dormitori.
Laura li demana explicacions i David li diu la veritat: ha estat amb la Marta. Ella, aleshores, li retreu que qualsevol altre persona és més important que la seva pròpia família. Li diu que pensava que seria capaç de tirar endavant amb aquesta responsabilitat però veu cada cop més clarament, que s'ha equivocat casant-se amb ell.
La situació és més dramàtica per la Laura quan surt el Xavi amb una motxilla, truca al Robert i li demana que el passi a recollir.

Paquita xerra amb la Clara i li confessa tenir por de quedar-se sola, sense defenses davant el Manel, ara que la Marta ha acceptat anar al centre de recuperació. L'explica a la Clara que es van besar, i tot el que el Manel li diu a ella quan estan junts: que li dóna pau i tranquil·litat.
Clara l'aconsella oblidar-se'n perquè està casat... i Paquita li recorda que des del Lluís no ha estat amb cap altre home. Ella se n'ha adonat dels seus sentiments quan l'ha defensat a la perruqueria en lloc de recolzar al Narcís...
Paquita li diu a la Clara, mentre es veu al Manel estirat al llit amb la Vicky, que és un home fort i valent i que per això l'estima..., per totes aquestes coses que ha viscut amb ell, ella se n'ha enamorat.





Channing

Setmana 132
Capítol 654 · Capítol 655 · Capítol 656 · Capítol 657 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici