TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 654
del dilluns dia 10/11/2003

.. Bar Peris.- La Laura li diu a en Peris que avui no jugui a futbol amb el nen perquè el va deixar rebentat.
La Cinta salta per dir que el seu Peris és un campió, cosa que a l'home li senta com una patada a l'estómac; es pensa que és una indirecta.

Pis Ripoll.- La Paula li demana al seu pare d'anar al Peris quan plegui d'escola per tal de veure en Narcís.
A en Ripoll se li acut que, en sortint d'escola, podrien anar a buscar un regal per la Marta i anar-la a veure a l'hospital.

Hospital.- La Marta es queixa del dinar (amb raó, pobra) i li diu a sa mare que se'n vagi a la pensió a descansar una estona. Truca la Núria i la noia insisteix que, ja que tindrà companyia, la Paquita se'n pot anar.

Pis Montse.- A l'Alfons se li ha acudit d'anar a una escola de ball, cosa que fa molta gràcia a la Teresa perquè diu que faran pena ballant el tango.
Sembla que l'escola de ball és a dos carrers de la feina d'en Narcís però el noi no vol sentir a parlar de fer el camí junts, no sigui que els companys es pensin que no hi sap anar sol.

Carrer.- En Kanam (aproximadament), germà d'en Iassir (aproximadament) es troba la Pilar i li dóna les gràcies per lo del menjar i, de passada, li diu que algunes vegades ha hagut de robar per menjar i que no té ni feina, ni papers i que, a sobre , està fitxat.

Hospital.- La Núria, en David i l'Ivan fan companyia a la Marta.
Arriba en Ripoll i la nena amb un ram de flors però marxen al veure-la tan ben acompanyada.
Quan són fora, la Marta li dóna les flors a la Núria tot dient que no les vol per a res.

Plaça.- En Narcís es troba en Manu i pregunta si la Paula anirà al Peris. En Manu diu que té pressa i marxa sense respondre.

En Rafa entra corrents dient que han atracat a la bacallanera i que sembla que han estat els paquistanesos. La Pilar els defensa.

Bar Peris.- En Peris està de mal humor i la Cinta no sap perquè. Finalment, en Peris li diu que no li ha agradat gens la indirecta i la Cinta queda bocabadada: ella només parlava de futbol!.

A la taula de fora, la Montse parla amb l'Ivan de la Marta; sap que n'està enamorat però li recomana que surti i es diverteixi una mica.
Aleshores l'Ivan veu en Narcís i surt a buscar-lo. Són hores de feina però en Narcís al.lega que els han deixat plegar abans.

Pis Ripoll.- La Paula està sola amb en Manu i aconsegueix que aquest la deixi baixar al Peris a comprar unes magdalenes per berenar.

Carrer.- En Kanam monta la paradeta de CDs quan arriba el blanc que li proporciona "feinetes". El paquistanés no en vol saber res quan el noi li diu que poden atracar un bar.

Hospital.- En Ripoll es disculpa amb la Paqui per lo del petó. Li diu que no n'està enamorat, que senzillament hi està molt bé, que quan està amb ella se sent en pau, etc.
La Paquita treu importància a l'assumpte i diu d'oblidar-se'n definitivament, com si no hagués passat i llestos.

Bar Peris.- Els de teatre estan assajant l'escena de la detenció d'en Dantés.
Amb el fons de les seves veus, veiem com la guàrdia urbana deté en Kanam. Quan l'entren en el cotxe, en Dantés diu: Us endueu un home innocent...........
(Molt bona escena, sí senyor).





tplana

Setmana 132
Capítol 655 · Capítol 656 · Capítol 657 · Capítol 658 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici