TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 656
del dimecres dia 12/11/2003

.. A casa de la Montse, tots esmorzen. L'Ivan ja fa estona que ha marxat, avui entrava d'hora a treballar. El Narcís decideix fer com el seu germà; ell també hi anirà d'hora, a la feina.
La Teresa i l'Alfons el veuen moix; està així per aquella nena, i a més, la feina no li agrada gaire. Decideixen anar-lo a buscar a l'hora de plegar, dinar fora, i portar-lo al cinema.

La Dolors, la mare del Dani, es lleva més tard; no ha dormit gens bé, després de trobar-se en aquella situació tant delicada; sent que va fer el ridícul, descobrint in situ que el seu marit l'enganyava.

Al Bar del Peris, el Narcís entra a demanar sugus.
Allà hi ha el Manel, que ha deixat els nens sols a casa; té una entrevista de feina a Polinyà.
Mentrestant, la Cecília queda amb la Cinta per anar al migdia a comprar un regal de casament pel Fede.

Després de sentir la conversa del Manel, el Narcís vigila l'edifici de casa els Ripoll; veu sortir el Manu, i aprofita per anar a visitar la seva amiga.
La Paula no entén massa perquè no es poden veure, i el Narcís li explica que el seu pare es pensa que volen ser nòvios, tot i que la nena ho veu clar, que no pot ser.

A casa de la Clara, la Dolors rep la visita inesperada del Pep.
La dona li retreu la situació que va crear, com si ho hagués fet expressament, de plantar-li als morros l'altra dona.
El Pep decideix anar al gra: li porta els papers de la separació, vol que sigui de mutu acord. Però la Dolors no ho entén massa.
Abans de començar amb més retrets, el Pep li recomana que busqui un advocat; el seu matrimoni s'ha acabat.

A la perruqueria de la Montse, i després d'haver fet les seves compres, la Cecília diu que sí que anirà al casament del Fede, sempre i quan es comportin i no convidin el Paco. Ella encara no l'ha oblidat, però sap que el Paco no li convé.
Reconeixen que totes han estat penjades d'un home que no les convenia... totes, menys la Cinta! S'ha comprat un picardies negre per donar una sorpresa al Peris; a la nit, tot quedarà arreglat.

El Iasir arriba a la parada de la Pilar demanant pel seu germà Kanam; no sap res d'ell. La Pilar li diu que l'altre dia es van creuar pel carrer, el mateix dia que van atracar la del bacallà.

 

Comencen a lligar caps, i el Iasir demana a la Pilar de trucar per telèfon a comissaria, potser l'han detingut. La Pilar, nerviosa, tot i que no s'hi vol comprometre massa, truca i acaba de confirmar els dubtes; dilluns van detenir el Kanam, i el van portar a la Verneda.

La Cinta arriba a cal Peris; deixa la seva compra, i comença a insinuar-se al seu marit; li proposa tancar d'hora, i fer un bon sopar; tota mimosa, li diu que li farà una truita de mongetes.

L'Alfons i la Teresa parlen amb la Montse; han anat a buscar el Narcís a la feina, però no hi havia anat, és clar.

El Narcís ha conegut la Vicky, i recorda quan va veure el David també adormit, tot i que es va recuperar.
Però arriba el Manel, i la visita s'acaba ràpidament; el fa fora de casa seva, no vol que els nois es vegin.

El Peris frisa per tancar el bar, pensant en la truita de mongetes que li espera... però vés per on, la curiositat li fa mirar la bossa que la Cinta ha portat, i descobreix, tot contemplant el picardies, les intencions de la seva dona... s'ha desinflat de cop. Li entra una suor... ben angoixat, diu a la Cinta que no es troba bé, que se'n va a dormir, i que faci el favor de no despertar-lo.

Així doncs, la Cinta ja no té pressa per tancar el bar; hi ha la Dolors, que espera algú... finalment, aquest algú arriba: és la nova nòvia del Pep. La Dolors li vol fer veure que ella no és cap amor especial, que el seu marit ja ha tingut moltes històries, i que aquesta és una més.
Però la dona només aclareix que ella no ha forçat res, que ha estat el Pep qui ha decidit separar-se per anar a viure plegats, perquè s'estimen.
Només acabar de dir això, la Dolors li llença pel damunt la tònica que es prenia, i l'altra queda ben xopa.

El Narcís arriba tard a casa, però la Montse l'espera. Li diu que la Teresa i l'Alfons no l'han trobat a la feina, i el noi diu que no hi va perquè no li agrada, i que, a més, ha anat a casa de la Paula.
Comencen a discutir, però el Narcís ho té molt clar: ell és conscient de com és, però no vol que ningú li digui què ha de fer; vol triar els seus amics, i vol treballar en allò que li agrada. No pensa tornar mai més al taller de joguines.





Baulena

Setmana 132
Capítol 654 · Capítol 655 · Capítol 657 · Capítol 658 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici