TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 655
del dimarts dia 11/11/2003

.. La Clara parla per telèfon amb el Max, qui li explica que ara fan proa cap a cuba. A la Clara no li fa gràcia i confessa a la mare del Dani que està preocupada.
Aquesta, per fer-li passar la pena, li demana que l’acompanyi a comprar camises i sabates, i després els convidarà a dinar a tots dos. La dona dubta un moment però accepta.

Mentre compren, la mare del Dani no para de parlar del Pep, tot demanant-se un cop i un altre què ha de fer per arreglar les coses.

Quan la Clara va a veure el Dani per fer-li emprovar una camisa i anar junts cap al restaurant, li insisteix perquè parli amb sa mare d’una vegada perquè si no, acabarà sabent-ho per algú altre i serà pitjor...

La Núria ha de començar la nova feina i està realment espantada. A manera de vacuna, omple el Marcel de petons i abraçades, com si no s’haguessin de veure més.

I quan la noia arriba al seu nou lloc de treball només troba l’Assun, que li ensenya el que ha de fer i li fa notar que la taula del Víctor és ben bé al costat de la d’ella.
El Víctor arriba just a l’hora de plegar i trasbalsa la Núria amb insinuacions primer i amb un simulacre d’exhibició de telepatia tipus: “sé què estàs pensant ara mateix”.
Les frases del noi es fan cada cop més insinuants i les distàncies es redueixen sensiblement... fins que ell s’aparta de sobte i li etziba que no li dirà res del que està pensant, perquè ella ha vingut a treballar...
La Núria, nerviosa i emprenyada, l’engega a la merda i se’n va.

La K demana al Gus que li faci un cop de mà per acabar d’arranjar una cançó que estan fent amb el Manu. El Gus protesta amb el seu etil escatològic però es compromet a passar per la pensió quan sigui l’hora.

 

Tanmateix, a la pensió, el temps passa al ritme de la xerrameca de la Remei i el Gus no apareix.
Quan la Remei demana al Manu per sa mare, aquest ja no pot més i se’n va, de manera que la K, emprenyada, va cap a Lla Fusteria, on troba el Gus engrescat amb un amplificador que acaba d’adquirir.
La noia li diu que de què va, que no té paraula i el Gus respon amb insinuacions que no fan cap gràcia a la seva novieta...
I és que el músic comença a no veure clar un futur amb la K.

El Xavi demana al David que porti a arreglar l’ordinador perquè no pot entrar a Internet i ha de fer un treball. El cuiner promet que ho farà.

Mentrestant, la Laura es confessa amb la Blanca: té por perquè s’estan repetint les coses que passaven quan vivia amb el Robert...

La Clara, el Dani i la mare són ja a l’hora dels postres. La dona gran està molt xerraire i fins i tot contenta, però la Clara diu al Dani que potser haurien de dir-l’hi...
Massa tard, perquè just en aquell moment apareix l’esteticiéne de la mare del Dani... amb el Pep al darrera que li diu “reina”.
La dona no se’n sap avenir, i crida al seu ex que està fent el ridícul, que què s’ha pensat... i quan el Dani mira de consolar-la amb aquella habilitat que el caracteritza, tot dient-li que ja li ho pensaven dir, la dona encara s’emprenya més: així que ja ho sabien?
I se’n va sola i irada del restaurant.









Spock

Setmana 132
Capítol 654 · Capítol 656 · Capítol 657 · Capítol 658 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici