per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
pàgina inici TGV
2
opinions
Amb quin dret i quins motius es veta un veí? - Xavier Gómez Ribera - xagori
Fòrum STAP 03/02/06


Ahir va haver-hi la concentració pel T.G.V. al davant de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar, avui per avui seu del 'Districte Sant Andreu'. Lamentablement amb poca assistència, uns cinquanta, potser algun més, potser no tants.

El president de l'entitat convocant, l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, en Lluís Gonzàlez, després d'assistir a l'Audiència Pública i de donar unes explicacions de com havia anat, va reafermar-se en vetar-me a la Comissió de seguiment del Pla Sant Andreu - Sagrera.

I no només, sinó que, com sembla habitual en ell, va escampar maldiències a l'explicar els motius del seu veto.

Potser algun dia acceptarà l'oferta de mantenir a aquest Fòrum o on ell cregui convenient, davant de qui hi vulgui estar-hi present, un debat públic, a cara descoberta, sobre els seus estranys motius de vetos i trencaments de moviments veïnals que no li diuen amén a tot.

El poder de convocatòria de l'Associació de Veïns que presideix és cada vegada més escàs, per a preocupació de tots. Potser el mal no som els que no li riem les gràcies, potser el mal és la seva (mala)manera d'enfocar els assumptes que atanyen al nostre poble.

Aquí dono la meva opinió:
http://www.sant-andreu.com/tgv/textambquindretesvetaunvei.htm


____________________________________

Sant Andreu té un problema - Un veí
Fòrum STAP 03/02/06


A manera de símil, el Sr. Lluís Gonzalez és una mena de Artur Mas; un home molt intel·ligent del que no et pots refiar per lo excessivament protagonista i deslleial que és amb els seus “acompanyants de lluita”.

Seguint amb el símil, potser el nou estatut tindrà aspectes molt significatius i d’avanç en l’autogovern per a segons qui, respectable. Potser, és el millor estatut possible en tant quant “sonen veus i sables” de la Espanya rància i grisa que semblava haver quedat en el passat però que el PP ha despertat del seu silenci, cert. Però tanmateix, el fet més negatiu del nou estatut, al meu entendre, són les profundes ferides obertes entre CiU i ERC (únics partits nacionalistes al Parlament de Catalunya) per la manera de gestionar el pacte que ha fet CiU; excessivament protagonista i molt deslleial amb el seu companys de viatge; ERC.

Dons a Sant Andreu del Palomar passa igual:

A) Quina AVV del territori vol o desitja treballar amb el Sr. Lluís Gonzalez o Genís Pasqual, màxims representants de l’AVV STAP?
Cap ni una que jo sàpiga. Tothom es queixa d’aquest “parell”.
B) Que pensem les AVV sobre les lectures i accions veïnals del l’AVV del Palomar?
Que en qualsevol moment pot deixar-te a l’estacada per motius de protagonisme. Dit d’altra forma, vendre’t. Millor no participar.

Sento molt tindre que dir aquesta realitat de divisió entre veïns i entitats veïnals de Sant Andreu, tot una bogeria. Però, per superar un problema, lo primer és assumir que tens un problema.


____________________________________

Yo apoyo a la AAVV de Sant Andreu - yo
Fòrum STAP 03/02/06

____________________________________
Eramos pocos y parió la abuela - excelsior
Fòrum STAP 05/02/06

____________________________________
Sr. Xagori ,molt parlar i ben barat... - opinador
Fòrum STAP 03/02/06

Jo el que no entendre mai, es que tu Xagori sempre estiguis despotricant de les entitats...
No vols dir que el problema el tens tu....
No vols dir que la gent ja sap de quin peu calces? no vols dir que tu mateix manipules algunes "no totes"informacions o declaracions ?
No vols dir que la gent ja està farta de tu?
Sincerament crec que estas sol mès sol que la una, i sempre tens que donar, la nota, allà ha hon vas? ...
que trist...
REFLEXIONA
____________________________________
www.sant-andreu.com/entitats - xagori
Fòrum STAP 03/02/06

http://www.sant-andreu.com/entitats/index.html

____________________________________
n'estas segur que els tens al costat per el que necessitis????? em sembla que no - opinador
Fòrum STAP 04/02/06

____________________________________
"no vols dir que tu mateix manipules algunes "no totes"informacions o declaracions ?" - xagori
Fòrum STAP 04/02/06

A tu, com al tal Vicenç, s'us enfoten el arguments, heu d'insistir per tal d'escampar la "veritat absoluta".
Manipuleu les respostes, torneu i torneu a insistir en les vostres dèries.

A veure, tindré paciència. Si t'he respost amb la pàgina de 'Les Entitats' de la WEB STAP ha sigut per a evidenciar la falsetat de la teva afirmació "es que tu Xagori sempre estiguis despotricant de les entitats...". Mai he pensat que les Entitats andreuenques, estiguin o no a la Web del Poble de Sant Andreu de Palomar, hagin d'estar al meu "costat per el que necessitis". Però el que n'opino d'elles és:
" Entitats dedicades a tasques i objectius tant diversos com la lluita contra el racisme, la immersió submarina, la difusió de l'esport i la cultura, el suport a uns colors esportius, la colombofília, el teatre, la música, l'escoltisme, la solidaritat...
Algunes, ancorades a usos i costums tradicionals. Algunes molt actives, altres un pel endormiscades. Unes de vitals, altres desorientades... Potser massa. Potser poc unides i poc coordinades. Però vives. Orgulloses d'ésser andreuenques. Totes amb esperit de servir a la Comunitat. Totes fent que Sant Andreu de Palomar sigui així com és."
com dic públicament, donant la cara, sense escampar, sota un àlies tan imaginatiu com "opinador" sinó en el meu nom propi, confusió ni maldiècies.

Et retrates "opinador".

____________________________________
Que el Xagori despotrica de les entitats? - SantAndreuRoig
Fòrum STAP 03/02/06

No conec ningú que s'estimi Sant Andreu i el seu teixit asociatiu com el Xagori! Despres de tot el que li ha fet el Lluis Gonzalez des de l'AVV, encara ha estat tota la setmana publicitant en portada de la web la concentració de l'AVV, quan jo li vaig dir que com se li ocurria va dir que aquesta lluita era important i que habiem d'estar tots units.
Ni tant sols l'he sentit parlar malament de l'AVV de Palomar (i en tindria raons), només d'algunes persones i de la seva forma de fer, i tot i aixo esta disposat a treballar amb elles per Sant Andreu.
Tot el meu suport per al Xagori, no esta pas sol!
____________________________________
Gràcies. - xagori
Fòrum STAP 03/02/06

____________________________________
Estic d'acord! - SantAndreuRoig
Fòrum STAP 03/02/06


Estic d'acord i ja ho he dit altres vegades, el Lluis Gonzalez treballa per unes aspiracions politiques personals seves i a mes ho fa de manera bruta: confabulant, manipulant i jugant brut.
No defensa els interesos veinals i per tant no hauria de ser president d'una AVV.


____________________________________

Porque siempre estais de acuerdo tu i el xagori en todo? - yo
Fòrum STAP 03/02/06

____________________________________

Amb quin dret i quins motius es veta un veí?- Xavier Gómez Ribera - xagori
correu-e 03/02/06


El mes d'abril del 2003 l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar va crear una comissió de seguiment del Pla Sant Andreu - Sagrera.

La casualitat va fer que estigués present als locals de l'A.VV. i vaig oferir-me per a ajudar tot formant-ne part. Incomprensiblement per a mi en Lluís Gonzàlez, president de l'A.VV. i impulsor de la nova comissió, em va vetar adduint que era incompatible amb la meva manera de fer.

llegir més
____________________________________


dia 2, 19 horas pça. Orfila. TGV - Beliso
Fòrum STAP 25/01/06


El dia 2 hi ha una concentració a la Pça. Orfila sobre el tema del TGV. Teniu més informació a la AA.VV. i a la revista "DE CAP A PEUS". Suposso que tots estem assebentats del que es preten fer a la zona de les vies. M'agradaria que s'enterressin destrals de guerra i participèssim tots. Quans més siguem, més força tindrem.
____________________________________

Et donaran una patada al cul els de l'AVV - No són de fiar. Fes-me cas.
Fòrum STAP 25/01/06

____________________________________

Si home... - SantAndreuRoig
Fòrum STAP 25/01/06


Un altre tema del que algú n'haura de fer un article de denuncia algun dia... Resulta que els de l'AVV de Palomar porteu al vostre rotllo el tema del TGV i ara hem d'anar tots i totes a donar-vos suport! Doncs mira, aixo no va aixi, si vols que la gent vagi a les convocatories contra el TGV el primer que has de fer és obrir la campanya a tothom qui hi vulgui participar, el que passa és que això potser no us interesa pq quan arribi l'hora de vendreus al districte potser no tothom ho voldra fer...
____________________________________

Jo no soc de la AA.VV. - Beliso
Fòrum STAP 25/01/06

Jo sí aniré a la concentració, però no per que pertanyi a l'AA.VV, sino per que em sembla que el que volen fer a lo que havia de ser "El jardí de Sant Andreu" és una burrada i no sé de cap associació o plataforma que s'hagi configurat per poder triar, si tú sí la coneixes digame-la si us plau, si no, no et deixis portar per la fura pel fet que no tothom comparteixi la teva opinió. Em sembla molt bèstia allò que has escrit que la gent es pot vendre al districte. Clar... que jo pensava que eren els únics que portavem el tema. Estic desitjan informarme de les altres associacions i plataformes que lluiten de manera més honesta pel poble. Espero la teva llista
____________________________________
Tornem-hi! - SantAndreuRoig
Fòrum STAP 25/01/06

Ho torno a dir: L'AVV de Palomar no treballa pels veins i veïnes sino per la projecció politica del seu president i a qualsevol preu. Ara, jo no et fare cap llista ni et dire on has de posar-te, pero esta clar que a l'AVV no, busca una mica, situat, i segur que trobes un lloc mes digne, i si vols continuar a l'AVV perque es l'unica que ara per ara "treballa" el tema del TGV sigues molt critic amb el funcionament i procura canviar la forma de fer de l'AVV, si ho vols intentar: bona sort! ja ens diras com t'ha anat...
____________________________________
Pot ser... - Beliso
Fòrum STAP 25/01/06

Pot ser algun dia ho veure com tu, pero mentre no sigui així continuaré defensant la seva feina. Tampoc tinc per què creure'm quelcom que em digui qualsevol de com és una persona. Ni et conec a tu, ni al presi de l'AAVV, però ell no desqüalifica i sí es mou. Pot ser que ho deixem aqui, està vist que a aquest tema arribariem a tenir una "conversación de besugos".
____________________________________
aixi no farem mai res, semblem el quadripartit i el psoe - lluis
Fòrum STAP 25/01/06

per el a veig aqui tothom nomes far servir el fórum per criticar als un i als altres, potser que en comptes de criticar tots plegats malgrat diferencies de criteris ens posem a treballar d'una punyetera vegada. Menys parlar i mes actuar.
____________________________________
És veritat! - SantAndreuRoig
Fòrum STAP 26/01/06

Quin exemple tant encertat! Igual que el pacte de l'estatut, ens ho currarem entre tots com si fosim el quatripartit i despres vindra CIU (l'AVV Palomar) i ens vendra per quatre duros a canvi d'un rendiment electoral (proximes eleccións a la junta de l'AVV, presidencia de la FAVB...). L'has clavat Lluis!
____________________________________
Vale, doncs no fem res - Beliso
Fòrum STAP 26/01/06

Be, doncs ja que esteu tant segurs del que dieu, no fem res, res de res. Passem de concentracions i de hòsties. Que l'Ajuntament faci el que li roti que a mi me la sua a partir d'ara. Apa, ja s'ho faran i per fotre a un es fotarà el poble de Sant Andreu. Olé! els andreuencs que corren per aqui....
____________________________________
Sembla que no ho has entés. - Lluis
Fòrum STAP 26/01/06

Al contrari, jo no dic pas de no fer res. El que dic es que no ens critiquem unas als altres i actuem de veritat per evitar que Sant Andreu surti perjudicat.
____________________________________
Penso que aixó, a mi, no m'ho has de dir - Beliso
Fòrum STAP 26/01/06

En cap moment he estat la primera en criticar a ningú, l'únic que he fet és posar en dubte la percepció que es té d'una persona la qual no conec (i no sóc dels que es van creient el primer que els hi diuen, per tant qüestiono molt). I el que tu acabes d'escriure és el que porto jo dient des que vaig començar a escriure al fòrum. Jo entenc moltes coses, mases a vegades, i tu hauries d'haver entès l'ironia de l'anterior missatge.
____________________________________
captat missatge - lluis
Fòrum STAP 26/01/06

tindré d'estar mes viu al llegir comentaris
____________________________________
: ) - Beliso
Fòrum STAP 26/01/06

____________________________________
Fes el que vulguis! - SantAndreuRoig
Fòrum STAP 26/01/06

Al contrari, jo no dic pas de no fer res. El que dic es que no ens critiquem unas als altres i actuem de veritat per evitar que Sant Andreu surti perjudicat.
____________________________________
sense comentaris - Beliso
Fòrum STAP 26/01/06

____________________________________
Tots? Tots quins? - xagori
Fòrum STAP 25/01/06


Els que vam se vetats pel president actual de l'A.VV. de StAP l'any 2003 quan voliem afegir-nos a la Comissió del TGV?

Els que vam demanar, i seguim demanant, informació per a poder difondre-la des d'aquesta pàgina web, que té l'audiència més elevada amb diferència dels mitjans andreuencs i que no em obtingut mai res de res?

Els que vam avisar i vam insistir que calia anar mantenint informat, i sublevat, el poble per no acabar anant a misses dites com està passant i se'ns va tractar poc menys que d'agitadors irresponssables?

Clar que cal plantar cara a aquesta nova potinada que ens pot deixar re-encalaixonats entre dues meridianes i dos murs de la vergonya, un a ponent i l'altre a llevant!
Clar que seria bo que el centralisme irrespectuós i potiner de l'ajuntament de Barcelona ens veiés disposats a impedir un nou greuge!
Clar que si, per comptes dels dos cents mal comptats que va aconseguir convocar l'A.VV. de StAP en l'última 'demostració de força', fóssim 5, 10 o 15.000 andreuencs i andreuenques, tindriem més força i els obligariem, segur, a refer aquest nyap que pretenen imposar-nos.

Però pensa que si davant un tema tant greu com aquest la gent es queda a casa, potser és perquè n'està tipa de que els aixequin la camisa, si més no decebuda, i no només pels Polítics Professionals, sinó també per mitjanies que fan politiqueta, amagen informació, xiuxiuegen versions interessades i després surten com a 'Salvadors del Barri'.

Malgrat tot, faig una crida a assistir el 2 de febrer a les 7 de la tarda a la concentració contra la potinada del TGV a Sant Andreu de Palomar.

http://www.sant-andreu.com/tgv/
____________________________________

digues-ho clarament:NO vull ell TGV per Sant Andreu,ni d'una manera ni d'una altra,potser m'equivoco?? - excelsior
Fòrum STAP 25/01/06

____________________________________
Et quedes curt. - xagori
Fòrum STAP 25/01/06

Bo i que no sé com has arribat a aquesta conclusió amb el què dic en l'atre intervenció, quasi quasi encertes el que penso del TGV ditxós.

No m'agrada el sistema TGV de transport públic. Destrossa territoris, crea desequilibris ecològics i especulació immobiliaria, només va dirigit a una minoria a partir d'una certa capacitat econòmica i, sobretot, és caríssim, és a dir amb els recursos econòmics emprats per a fer el traçat del TGV es podria rehabilitar i complementar la xarxa ferroviària del país i fer-la veritablement operativa éssent assequible l'us i per tant l'aument del aprofitament del transport públic, amb la qual cosa es produïrien moltes menys emissions de merda a l'atmòsfera.

Dit això i ja que ens l'han encolomat, em sembla aberrant que ens vulguin re-encalaixar entre dues autopistes i dos murs, que ens fotin la rotonda bèstia de 7 carrils i que s'enfotin de nosaltres fent un pipi-can de sis quilòmetres i diguin que és un parc... i més coses.
____________________________________
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no s'insulti i/o no es postulin accions o postures violentes o feixistes
l'amenaça- -1 -2 - 3 - 4 - 5 - 6


webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar