Des de l'estudi d’arquitectura Alday Jover, RCR i West 8, guanyadors del concurs,
diuen ara, al novembre del 2011:

'Es tracta d'un camí natural per als vianants i les bicicletes com a protagonistes d'una nova era d'una gran ciutat més verda i més habitable, que està en contacte directe amb el seu entorn natural.


Aquesta pista verda entra a la ciutat a través de la continuïtat de descobriment de la vall natural del Besòs en el nou parc del Camí Comtal. Una manera ombrejada per als vianants, ciclistes i patinadors que descobrirà els diferents ambients a través de Sant Andreu i Sant Martí, el parc del Clot, jardins històrics de Ciutadella per finalment acabar al mar.
 
És també una fita en el seguiment dels paisatges, l'arquitectura, la història i la instal
· lació de fonts d'aigua, enriquir la seva visita i fer un monument a l'antiga infraestructura del Rec Comtal que portava el recurs natural de l'aigua a la ciutat.

El visitant que arribi al nou Parc del Camí Comtal, ja sigui per tren des d'altres parts d'Europa, amb bicicleta de la muntanya, o del carrer o en transport públic de la ciutat, experimentarà els beneficis d'una catifa verda de benvinguda, reemplaçant la cicatriu de ferro vell. El nou parc lineal reflecteix la identitat dels seus "barris" històrics, permetent al mateix temps, una connexió perfecta entre el paisatge verd i la ciutat.
'

Molt bonic. Això és el que diuen i això és el que ensenyen:
ja
en
parlarem
com
acabarà
tot plegat

2017 : #ElForat DeLaVergonya

 
l'amenaça- -1 -2 - 3 - 4 - 5 - 6
2011 : - -1 -2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8
2015 : - -premsa


Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Fòrum STAP
WEB STAP - Pàgina Inici
Ritme Andreuenc
Accions Andreuenques

ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar