carrer Agustí Milà, 78
933 451 959
Casa Asil
de Sant Andreu de Palomar
SITUACIÓ ACTUAL

 


Pel que fa a l'atenció a la gent gran, aquesta Fundació la ve exercint durant 140 anys, rebent la consideració i estima tant de les persones acollides com dels seus familiars i dels veïns de Sant Andreu, fet pales per la col·laboració i ajuda que aquests els han prestat en els seus llargs anys d'existència i en totes les circumstancies.

També els 127 anys d'exercici de l'ensenyament han procurat un gran prestigi al Col·legi Sagrada Família, per on han passat un gran nombre de nois i noies de 5 a 18 anys preparats per iniciar estudis superiors, molts d'ells encara mantenen una viva relació amb l'Entitat, sia a la pròpia escola o a la residència d'avis. Prova d'aquest arrelament és la disposició de Benefactors i Associació de Mares i Pares i l'Associació d'Antigues Alumnes a col·laborar en el finançament de l'ampliació que actualment es porta a terme.

Una característica destacada de la institució assistencial és el fet de compartir espais amb el Col.legi. La presencia d'infants i joves la fa més alegre i dinàmica. Els alumnes de cursos superiors acostumen a tenir un avi apadrinat, fet enriquidor per els joves.

Els propis alumnes i l'Associació de Mares i Pares comparteixen amb els avis i les avies festes assenyalades com són els Nadals, Reis, Carnestoltes i Sant Jordi, diades en que els obsequien amb representacions teatrals i concerts.


EDIFICIS

Totes aquestes activitats es desenrotllen en els terrenys de l'illa formada pels carrers Agustí i Milà, Bartrina, Dragó i Arquimedes amb un total de 3.688 m² de superfície.

Actualment els serveis de la Fundació estan ubicats en aquests terrenys i amb una superfície destinada a cada servei distribuïda de la següent manera:

Asil-Residencia
  6111m² format per dos edificis de sis plantes i soterrani cadascun, amb
Capella independent
Centre de dia
472m² de planta baixa

Col.legi
  5516m²
format per dos edificis de 6 plantes i soterrani cadascú

Usos comuns
  1490m² format per un edifici de 3 plantes i soterrani
en el que hi estan ubicades 8 aules pel col·legi,
Sala d'Actes,
Administració i
sala de Juntes.

 


Situació Actual


WEB STAP pàgina inici Ritme Andreuenc
tornar a Les Entitats
les comunicacions a STAP