TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 472
del divendres dia 29/11/2002

.. Al bar, Peris li regala l'ampolla de cava al Gus que no està molt convençut sobre si acceptar-la o no, més que res perquè a ell li agrada el semi-sec i aquest és brut. Finalment, l'accepta i marxa.

En una taula esmorzen Mari i Laura a qui convida a dinar a casa. Parlen del Natxo. Mari diu que és molt avorrit i que no li ve de gust sortir amb ell.
Al costat seuen el Max i el Quim que li explica al seu fill que ja ha tret el bitllet d'avió per anar a Cardiff. Per altra banda, ell soparà amb la Iolanda per acabar de decidir destinació per les seves vacances nadalenques.

Al pis, Núria esbronca al Gus, no tan sols pel tema Kristina sinó per haver fet malbé la rentadora al ficar un cinturó. El noi intenta disculpar-se oferint-li l'ampolla de cava però ella està molt emprenyada. No té diners per arreglar-la i molt menys per comprar una de nova. Però el Gus s'ofereix a reparar-la ell mateix. Núria li deixa fer encara que el músic no en té ni idea.

La Dora al mercat, recull l'encàrrec de la parada del Ramon demanant més ibèric per si de cas es queda curta.
A la parada de la Lola, Teresa li explica que dilluns tornen la Montse i el Huari perquè el nen ha estat malalt. Li diu que la família del gendre és una meravella. Lola aprofita per parlar del seu viatge a Cuba convidant a la senyora Teresa a anar-hi amb ella. Però aquesta no està per viatges i menys a Cuba.

Gus ha desmuntat tota la rentadora i quan va a recompondre-la li sobren peces. Està tot brut de grassa. Aleshores arriba el Max que l'enxampa en ple embolic. Gus li demana un favor al noi: li podria dir al Quim que vingués i l'arreglés ell. Però Max no pot fer res i més sabent com va de feina el seu pare. Gus, desesperat, faria qualsevol cosa perquè el Quim anés, però Max no vol ficar-se en embolics.

Al dinar a casa de la Mari, la Cari es mostra baixa de moral perquè pel matí ha anat a veure al Toni.
La seva néta li pregunta si ha trucat el Natxo, però l'avia li diu que no. Laura, que dina amb elles, es sorprèn que ella pregunti per ell sabent que no l'aguanta.
Aleshores sona el telèfon i contesta la Cari per ordre de la Mari que li diu que si fos el Natxo, ella no hi és. Efectivament, és el Natxo i Cari no sap mentir al nano per la qual cosa és la Laura que acaba contestant. Justifica l'absència de la Mari dient que s'està depilant, i després de xerrar un poquet amb ell, penja.
Totes dues la miren i acaba dient que han quedat aquesta nit per sopar. Mari, clar, s'emprenya.

Dora arriba a casa seva després d'haver comprat també, escamarlans. Vol acabar la baralla amb els Peris com sigui i desitja que sopin de gust. Fabra no està massa d'acord amb la compra que ha fet i molt menys amb fer els escamarlans d'una forma especial. Dora l'insisteix que els cuini d'allò més be, però el Fabra conclou la discussió dient que si volen birgueries que marxin a un hotel de 5 estrelles.

Núria és al Peris i li pregunta al David com es troba. Ella se sent una mica violenta perquè està en mig dels dos amics. David a més, li pregunta per la Marta. Clar, la Núria els recomana que parlin entre ells.
Després seu amb ella el Marcel a qui li confirma la participació en el musical del Gus. Li parla molt bé d'ell, fins i tot li diu que és un geni...

 

Per altra banda, Cinta li comenta al Peris que haurien de trucar als Fabra per dir que no aniran a fer la partida. Però Peris no veu cap raó d'haver de fer tal cosa perquè en cap moment es van comprometre a anar-hi. A més, que per fer les paus ha de ser el Fabra qui vingui al bar, no ell anar a casa seva.

Finalment, Quim ha muntat i arreglat la rentadora. Gus li demana que no digui que ha estat ell que l'ha reparada. No té diners i Quim no li cobra. Però el xaval que és molt agraït li regala l'ampolla de cava que li va regalar el Peris. Al Quim li costa, però l'accepta.

Fede i Marcel critiquen al Natxo mentre el veuen prenent-se una copa amb la Mari a La Fusteria. Fede pensa que s'està posant pesat amb ella i que Mari l'engegarà. Marcel tot el contrari. Fan una aposta que guanya el Marcel perquè el Natxo es compromet amb la Mari que tornaran del sopar aviat i la noia accepta anar-se'n amb ell.

Tot just surten aquests, arriba el Gus tacat de grassa. Li explica a la Núria, davant del Marcel que el mira atònit, que ja ha arreglat la rentadora. Ella tornar a dir-li al Marcel que és un geni. El periodista no pot ni tancar la boca mentre veu l'individu que haurà de treballar amb ell per enllestir el musical.

La taula està posada i els Fabra esperen. Dora li demana paciència al seu marit però aquest no aguanta més i truca al Peris que li diu que ja han sopat i que no pensen anar a jugar. Vicenç treu foc pels queixals del cabreig que porta i quan penja, agafa els escamarlans amb pollastre que ha fet després d'estar dues hores a la cuina, i surt amb ells del seu pis.

Mari i Natxo seuen en un banc. Ell li explica batalletes de juventut i ella li riu totes les gràcies. De fet admet haver-ho passat molt bé amb ell. Després d'una tímida carícia, Natxo s'atreveix a fer-li un petó als llavis. Mari es queda molt parada i ell li diu que no podia aguantar més. Sense fer cap drama d'això, Mari s'acomiada d'ell emplaçant-lo per una altra ocasió.

Fabra es presenta amb la cassola on ha preparat el plat al bar i li tira en cara al Peris la mala educació que tenen per haver-los deixats plantats després del sopar que havien preparat.
Peris es defensa dient que mai havien confirmat la seva presència al sopar, però el Fabra diu que la Dora no explica el mateix.
De mica en mica, la discussió puja de to. Fabra no vol discutir més amb ell i li recorda que és la segona ocasió que ells han intentat fer el pas per fer les paus. Peris no baixa del burro i Fabra quasi promet no posar mai més els peus en el bar.
Peris el fa fora i Fabra marxa encantat.

Després d'un romàntic sopar, Iolanda i Quim han decidit anar-hi a Nova York. Lògicament ho han de celebrar i Quim treu l'ampolla de cava. Iolanda quan la veu li demana que no l'obri, però ell no fa cas. Diu que no li farà ni a ell ni a ella, una copeta. Iolanda li recorda que ella és alcohòlica i per tant no pot permetre's el luxe ni tan sols d'olorar-lo. Li recorda que ell també havia deixat la beguda. Però Quim, alterat, li diu que s'ha pres unes quantes cerveses al llarg de la setmana perquè el van convidar i que no ha acabat emborratxant-se. Iolanda es posa furiosa al saber que el Quim ha recaigut. Està malalt i no se n'adona.
Quim intenta obrir el cava però Iolanda li dóna un ultimàtum. Si obre l'ampolla ella marxarà...
Quim
la desafia, obre l'ampolla de cava i Iolanda agafa les seves coses i se'n va.



Channing

Setmana 95
Capítol 468 · Capítol 469 · Capítol 470 · Capítol 471

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici