TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 468
del dilluns dia 25/11/2002

.. Bar Peris.- En David està de molt mal humor, esbronca son pare per portar massa tasses de cop i acaba marxant davant la mirada perplexa dels Peris.
En una taula, la Kristina li diu a en Joel que quasi ha acabat el seu (el d'ell) treball i el noi li agraeix amb un: te'n dec una.
En una altra taula, la Teresa li confia a la Cari la seva preocupació per l'avi del parc a qui fa dies que no veu.
Amb aquestes que torna a entrar en David i es posa darrere la barra amb cara de voler demanar perdó però sense fer-ho.

Pensió Regina.- La Marta i la Paquita parlen de la ruptura de relacions amb en David i la noia se sorprèn de no estar trista ni de no tenir ganes de plorar.
Quan la Marta és fora, la Remei surt, tot comentant que és una llàstima això dels nois i la Paquita al·lucina amb la bona oïda que té la noia.

Carrer Borriana.- En Quim s'està queixant, a la Iolanda, de la Clara.

Institut.- La Kristina li diu a en Max que ja li ha acabat el treball a en Joel. Aleshores s'acosta la noia que va anar amb en Joel al concert i en Max vol marxar abans que allò no es converteixi en un desastre però no se'n surt i la noia acaba aixafant el secret d'en Max.
La Kristina es posa com una fera amb en Max i amb en Joel, però de seguida se li acut una venjança apropiada per aquest últim.

Caprabo.- La Núria vol animar la Marta i li proposa de sortir a sopar però la Marta no està d'humor.
Quan la Núria marxa, entra la Cinta que va de dret cap a la Marta i li pregunta què ha passat amb en David.
La Marta li respon que seria millor que els ho digués ell però la dona no tindrà cap opció de preguntar-ho al seu fill perquè acaba d'arribar la Remei que els diu, a totes dues, que els sap molt greu que la Marta i en David hagin tallat definitivament.

Plaça.- La Lola segueix insistint a la Cecília per anar a Cuba però aquesta no es deixa convèncer.
Arriba la Teresa que pregunta què passa amb els del bacallà que tenen la parada tancada. La Lola l'informa que estan de celebració per l'aniversari de noces dels amos i la Teresa li demana si li podria agafar un encàrrec perquè no sap quan podrà tornar a passar. (No sé pas a què ha vingut tota aquesta conversa).
Arriba en Quim que, després de demanar perdó, es posa a la feina.

Bar Peris.- La Cinta li diu a en Peris, per lo bajini, que miri de parlar amb el seu fill però com que en Peris no ho fa, ho fa ella. Clar que no se'n surt massa bé perquè en David li diu que no vol parlar del tema.

Institut.- La Kristina li dona el treball a en Joel, lo suficientment just com perquè el noi no se'l pugui llegir abans d'entregar-lo.
Quan en Joel és fora, la noia li diu a en Max que s'ha baixat històries porno d'internet i que les ha posat repartides enmig del treball.

Carrer.- L'avi del parc fa xantatge al nét per tal de poder anar a Sant Andreu però és el nét qui li acaba fent xantatge a l'avi demanant-li una pistola d'aigua; sinó, no hi ha parc.

Plaça.- La Lola ha sondejat la Remei per anar a Cuba però la noia diu que no hi pot anar, que és massa enamoradissa i encara tindria un disgust i, a més, que no té calés.
La Isabeleta ve amb unes copes de cava de la bacallaneria i conviden en Quim a una copa. L'home l'agafa amb certa recança.

Parc.- Per fi s'han trobat!!!. Parlen de tot una mica i quan és hora de marxar, l'home prova de dir-li alguna cosa a la Teresa i quan ja és a punt de fer-ho, algú li deixa el cap xop. És el seu nét que l'ha ruixat amb la pistoleta i així ha trencat el moment de valentia del seu avi.
La Teresa marxa mentre l'Alfons se la mira.

Pis Núria.- La Marta és asseguda al sofà i en Gus prova d'animar-la dient-li que hi ha molts tios al món. Que de persones que parlen català o castellà n'hi ha "300 millones", dels quals uns "150 millones" són homes.
La Marta descarta els sud-americans perquè els té massa lluny; a en Gus encara n'hi queden uns 20 milions.
Aleshores el noi li demana que especifiqui les seves preferències i la Marta esmenta la música i quan en Gus es fa propaganda de sí mateix, la Marta, mig somrient, li diu que també vol que sigui net. En Gus està disposat a posar-se a la dutxa en aquell moment però la Marta li diu que lo seu no ho arregla amb una dutxa. Resposta d'en Gus: amb dues?.
La Marta mig rient i mig plorant li agraeix que la faci riure i tot seguit, poden més les llàgrimes, cosa que posa fatal al noi perquè com ell mateix diu és un artista, és sensible, que acabarà plorant ell i tot, que si-us-plau no m'ho facis això i, efectivament, acaba gairebé plorant i abraçant a la Marta que fa un ostentós soroll amb el nas, ensumant, dient-li que potser sí que es dutxi.

Bar Peris.- En Peris baixa al bar amb pijama. Allà hi ha en David assegut a la barra i a les fosques. L'home, sense cap preàmbul, li diu que quan la Cinta va marxar, ell va poder tirar endavant gràcies a ell (a en David) cosa que li agraeix ara, ja que no ho va fer en el seu dia.




tplana

Setmana 95
Capítol 469 · Capítol 470 · Capítol 471 · Capítol 472

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici