TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 469
del dimarts dia 26/11/2002

.. Pobre David, que el fan fora de casa... La Marta li ha preparat tots els seus petracols perquè els passi a recollir pel piset. Ell encara espera que aquesta trobada... Quantes llàgrimes silencioses galtes avall!

El Peris i el Fabra semblen dues criatures. I que em perdonin les criatures, que moltes vegades no s'estan de tantes òsties.
Un vol un cafè, a l'altre se li acaben les pastilles per al mal d'estómac...
Total, la pobra Cecília vinga fer viatges del bar a la farmàcia i de la farmàcia al bar.
Ella, que ha quedat amb "un home" i ja té a punt la capsa de 12! preservatius, "No sigui que fem curt."

En Quim és l'únic que sembla més contentet. Com que el Max no hi serà, doncs decideix que es mereix unes vacances per Nadal amb la seva estimada Iolanda. On aniran?


Ergativa


-- Avui, per problemes tècnics, l'Antaviana no ha pogut fer el Resum. L'ha a substituida l'Ergativa (gràcies simpàtica).
Al ser el primer, li ha quedat una mica curt i a continuació en ve un de cronològic d'urgència.--




La Marta i la Núria discuteixen com donar passaport a David. La Núria és amiga de tots dos i no vol fer de recadera de robes i estris.

El Peris està amb nervis i mals d'estómac per la situació tensa amb els Fabra.

La Teresa, la Cari i la Mari estan esmorzant a cal Peris. La Mari no pot trobar-se amb Natxo per feina a la perruqueria. Serà la Cari qui li torni el paper que es va deixar.
La Teresa està contenta d'haver vist a l'Alfons. La Cari ho atribueix al ciri que també li va posa l'altre dia.

La Cinta i el Peris es preocupen pel David que parla per telèfon amb la Marta. Ha de passar a recollir les coses.

La Iolanda i en Quim, a una placeta, planejen marxar de vacances quinze dies per Nadal.

Les germanes Balaguer compren a la farmàcia, discuteixen per l'hora i la Roser acaba dient-li a la Dora on està el que demanen.
La Dora n'està fins 'allà' de fer de dependenta ineficàç.

A la plaça, la Cecília i la Lola fan safreig d'homes. Arriben la Isabeleta i el Rafa que preparen la primera 'assignació' d'ell a la congregació.
Aprofita la Isabeleta per a convidar-hi al Ramon.

A ca la Mari, la Cari li dona al Natxo el paper que s'havia deixat i aprofita per disculpar-se, tot convidant-lo a un vinet i formatge i 'fa de bo' a la Mari.
El Natxo li acaba dient que "Si quiere algo, ya sabe donde estoy".

La Isabeleta i el Rafa van a la farmacia perquè ell està molt nerviós. El Fabra li recomana unes pastilles, perquè se'n prengui una abans de la conferència. "Assignació!" puntualitza la Isabeleta, preocupada de que no vagi mig drogat. I marxen al Peris a sopar una mica.

El Fabra queda fotut. Té guardia i no podrà ni anar-se a prendre un cafè pel mal rotllo que tenen amb els Peris. No vol el termo que s'ofereix a portar-li la Dora.

La Cari i la Mari comenten la trobada amb el Natxo. I l'avia aprofita per a burxar amb el Natxo.

La Mari i el Natxo acaben, finalment, quedant a La Fusteria.
Entra el David que vol parlar amb la Núria abans d'anar a buscar els patracols, però ha demanat festa per estudiar. El Fede aprofita per fer-li una arenga dones-homes i per donar-li esperança de que si vol que ho reculli personalment, deu ser per alguna cosa.

La Cecília ben mudada, passa per la farmàcia per a comprar-se condons. "De sis, de dotze?" li demana el Fabra. "Dona-me-la de dotze. Més val que en sobrin". El Fabra aprofita per a demanar-li que li vagi a buscar un cafè doble amb sucre al Peris.

Al despatxar-li, extranyat de que ella vulgui cafè, doble i amb sucre, el Peris aprofita també i li fa anar a buscar pastilles per l'estómac.
Ella aprofita per esbroncar el Fabra i deixar clar que a l'assaig no vol rucades.

El David passa per ca la Núria per recollir les coses. Només troba a la Núria que li diu que la Marta no hi és. El David es lamenta de que no hi sigui i de que les coses amb la Núria d'ara endavant no seran iguals. Li deixa les claus que tenia. "Cuida-la, eh?" li diu a bans de marxar.
Un cop és fora, la Marta surt plorosa de dins.

Setmana 95
Capítol 468 · Capítol 470 · Capítol 471 · Capítol 472

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici