ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
 

Nova concentració de l'A.VV. de StAP pel T.G.V. -
VilaWebStAP 28/02/06


Serà avui a les 7 de la tarda a la plaça Orfila.

Després d'haver analitzat el pla ferrioviari del TGV, en el tram Sagrera- Nus de la Trinitat, i d'haver-se reunit amb el Districte i Barcelona Sagrera Alta Velocitat, veuen que:

Es volen fer calaixos de fins a 6 metres d'alçada davant d'habitatges per cobrir les vies.

Es volen fer passar 70.000 cotxes diaris, segons el seu estudi de mobilitat, al costat d'un "parc" i d'habitatges, amb una mena d'autopista, sense cobrir-la.



 

Es volen fer una estació a través de la qual no es pot passar i que impedirà el pas dels veïns al "parc" durant uns 200 metres.

Segons l'ajuntament i la companyia, hi ha raons tècniques que impedeixen baixar més el nivell de les vies i cobrir l'autopista, però, malgrat haver-ho demanat repetides vegades no se'ls ha concretat mai quines són aquestes raons.

Sigui com sigui estan convençuts que les possibles dificultats tècniques tenen solució en funció de la inversió que tingui darrere.

Diu l'A.VV. en una nota de premsa.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar