TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 103
del 10 al 14 de febrer del 2003

Capítol 508 (dilluns 10/02/03)
Capítol 509
(dimarts 11/02/03)
Capítol 510
(dimecres 12/02/03)
Capítol 511
(dijous 13/02/03)
Capítol 512 (divendres 14/02/03)

.. El drama de la "Pocas Luces".- La Mari no es pot treure el Natxo de sobre ni tan sols fent veure que l'ha perdonat.
La Cari i la Laura la convencen i el denuncia a la policia sense èxit tampoc. Un poli de paisà els diu que l'haurien d'espantar amb una bona pallissa i comencen a buscar qui els renti la roba bruta.
La Cari li explica tot al Toni quan el va a veure a la presó i ell diu que se n'ocuparà però que no digui res a la Mari de tot plegat.

Aprofitant la representació de "El Cirano" a la presó, el Toni s'escapa d'allí amagat en el bagul on els artistes hi duien l'aparell de música. I jo em pregunto si no pesava massa el bagul a la tornada.

La família maleïda.- L'Eduard es va fent proves esperant el moment de la donació que serà la propera setmana. Intima amb la família i sembla sentir-s'hi força a gust tot i el buit que encara li fa l'Ivan.
La Montse té moments de recança pensant en el Huari.

L'amargat pitof.- L'Ivan n'està fins al capdamunt de les absències del Quim de la lampisteria i decideix contractar l'Emili per fer d'ajudant fins que no es torni a incorporar la Iolanda.
Aquesta decisió posa a mil el Quim que ha de callar quan li diuen que el negoci no és només seu.
L'Emili fa el que pot per ser agradós però desconeix la feina i ha entrat amb mal peu. Els dos entomen les reformes de la cuina dels Peris.

La carrera de la "Lolita".- Inicia una davallada en picat. De fet, la "carrera artística" només havia estat en el seu cap i ara recull les manipulacions que ha anat sembrant des que va decidir ser rica i famosa.
El Fèlix li proposa "mantenir-la" per quatre euros si ell i el Campos poden sucar amb assiduïtat, proposta que ella rebutja amb indignació (potser el preu era massa baix?).
El jefe del grup musical on ella treballava no la pot readmetre perquè ja tenen una nova cantant que és, segons diu ell, més bona que ella.
Truca al seu pare que està disposat a ajudar-la si torna a casa però això és impossible perquè ella ja té una supermegamansió.
Recorda que un dia un tal Pere bevia de la seva mà i prova sort. El Pere ara beu amb porró, és immune als seus encants i fins es permet humiliar-la.
Encara li queda el Lobo a la Caperucita i li demana feina; diners no, que ja sabia que no ho podia demanar. Però el Lobo que no té un pèl de tonto, li diu que ell no quedarà malament davant de ningú per ella i que si no vol vendre la casa que s'apanyi tota soleta.

El Cor diu NO a la guerra

La Rut no pot viure en solitud i sense adoració així és que truca al Jordi, la seva darrera carta. El Jordi la consola i li diu que les coses s'han de guanyar a pols i que no són gens fàcils. Ell l'estima i li farà costat. (Aquí en teniu una que no s'ho creu)

La inserció social del Peter Pan.- No és fàcil conviure amb la gent a qui has fallat, enganyat i pres diners però ell hi posa un parell de... raons de pes i no s'acoquina: pagarà el que deu a tothom i recuperarà la seva dignitat.
I posats en dignitats, va a veure a la seva mare, li torna els diners que mensualment passa a la Núria i li diu tot el que pensa d'ella que no és gaire bonic, per cert.

Les aventures del Marcel.- El Rai descobreix que el Marcel mai de la vida ha treballat amb el "Charco" i li diu que no pot continuar sent el seu company perquè no se'n refia tot i les explicacions que sobre la marxa improvisa el Marcel.
Ell està per deixar la feina perquè hi veu masses problemes i llavors la "Pocas Luces" té una idea genial: li confessa que està enamorada d'ell des que van viure junts.
El Marcel es queda amb un mal cos que pa què (jo també m'hi hauria quedat en el seu lloc, uffff!) i descarrega tota la impotència i la ràbia en un noi begut que volia entrar a la discoteca.

Les "germaníssimes".- Focalitzen la seva atenció en el Ramon perquè acaben de descobrir que pertany a una "secta". La Pilar, esverada, li demana explicacions i rep un "em vull tornar a batejar" com a resposta a tots els seus dubtes. La culpa de tot plegat, segons ella, és de la Isabeleta i d'aquella "mosqueta morta" amb qui va contínuament l'olivarer.

Negocis amb problemes.- Quan la Marta sap que els Peris comencen les obres a la cuina, va al bar i els diu el mateix que ella va sentir fa uns quants dies: si comencen les obres sense permisos, rebran la visita de la guàrdia urbana.
La Paquita i la Cinta, dues dones amb amb seny, acaren el David i la Marta i aconsegueixen fer-los dir que tots dos començaran les obres i que cap dels dos avisarà la guàrdia urbana.

Altres trames.- El Fede s'ho vol muntar amb la Laura i la convida a passar un cap de setmana a Lloret amb més gent.








Casablanca


Setmana 103

Capítol 508
· Capítol 509 · Capítol 510 - Capítol 511 - Capítol 512 -

Tornar a Resums Febrer 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar