TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 505
del dimecres dia 05/02/2003

.. La K avui dorm fora de casa.
Aprofitant l'avinentesa, el Fabra proposa la seva dona de sortir aquesta nit: sopar fora, anar al cinema, ballar... Però ella li recorda el que ell opinava: que eren massa grans per fer aquestes coses. A més, ha quedat amb els de la piscina; és l'aniversari del Kiko i aniran a fer una copa.
El Fabra es queda tot moix i abatut.

Al bar, el Peris, la Cecília i el Francisco estan desesperats: a aquest pas ni musical ni res. En plena desesperació, i veient la Rut asseguda en una tauleta, la Cecília proposa de dir-li alguna cosa. El Peris li contesta que el David la va anar a escoltar l'altra dia i que canta de pena. A més, a la Núria no li faria gens de gràcia.
Com que la Laura està asseguda a la barra, doncs també li pregunten a ella. Negatiu, no en vol saber res de cantar.

Mentre el Max juga a la màquina, apareix la Kristina i li recorda la cita que tenen per aquesta nit.

Entra l'Eduard al local i se'n va directe cap a on seu la Rut. Li pregunta com li van les coses i que no pot creure que hagi deixat l'escola per a gravar un disquet amb una orquesteta de nyigui-nyogui. La Rut, tota ofesa, s'aixeca i se'n va.

Cau la nit i l'hora és arribada. La K és a casa del Max i està llençada. Treu un condó de la capsa i es posa a fer una provatura amb el dit del Max.
Afortunadament per a ell arriba la cavalleria: truquen a la porta, i tal i com havia quedat, els col·legues es presenten a casa en massa per a montar una festeta. La Kristina està descomposada.

A la farmàcia la Dora es prepara per sortir. El Fabra li comenta que normalment no es pinta tant. Està disposat a fer les paus. L'esperarà per sopar i parlaran de tot plegat. Ella li respon que ja tornarà quan acabi.
Entra el Jordi per comprar unes pastilles. El Fabra li acaba preguntant com és que es va vendre la farmàcia. El Jordi es queda parat. Deu ser l'única persona a tot Sant Andreu que no sap el que el va obligar a vendre la farmàcia. La resposta és senzilla: la va cagar.

La Rut està a casa amb el mànager i el "productor". Està nerviosa perquè veu que el projecte de gravar el disc no avança. De fet ells dos li van donant llargues mentre se li acosten insinuants.

L'Eduard és a sopar a ca la Montse. Ella li demana perdó per l'actitud de l'Ivan. L'Eduard no hi dona cap importància.
De sobte li sona el mòbil, s'aixeca i es posa a parlar a la cuina. És l'Antònia i li explica com està realment la situació de l'Isaac: les probabilitats d'èxit són escasses. El Narcís, que estava trastejant per la cuina, escolta la crua realitat i torna trasbalsat al menjador.

A La Fusteria, la Remei li explica el seu drama personal al Fede. Però aquest no l'escolta perquè està capficat en com s'ha cagat els calçotets quan ha volgut parar-li els peus al Natxo.

En una tauleta seuen l'Albert, el Kiko, la Dora i la Paquita. Aquesta se'n fa creus: la Remei de baixa i està al bar prenent copes. No se'n pot estar més i s'aixeca per dir-li quatre de fresques.
Però és interceptada pel que li demana la feina de la Remei. Però la Paquita li diu que no pot ser perquè és un home i ell li contesta que això és descriminació sexual. La Paquita li respon que vale, que si.

Aprofitant que l'Albert també s'ha aixecat per demanar una altra ronda el Kiko segueix tirant-li els "tejos" a la Dora.

A la casa del Max segueix la festa fins que truquen a la porta. És la Teresa que els diu que baixin la música i que ja parlarà amb el Quim de la festa que han montat.
Un cop tanca la porta, el Max dona per finalitzat el sarao i fa tothom fora. Tots se'n van menys la K i ...el Joel!!!, que, atenció, es pensa quedar a dormir!!!.
La Kristina surt de casa emprenyadíssima.

A La Fusteria, la Dora i el Kiko segueixen asseguts tots dos sols, però amb unes quantes copes més. Ella li confessa que es va casar amb el Fabra de penal i que porten tota la vida junts... per desgràcia.

Mentrestant, el Fabra és a casa fent un solitari i esperant la dona. S'obra la porta, però no és la Dora, és la filla que torna a casa després del frustrant intent de dormir a casa del Max.

La Rut, finalment, s'ho ha montat amb tots dos tios. S'aixeca del llit i el primer que fa és trucar a casa dels seus pares. Per res, per saver com estan, si encara hi són...

El Narcís està arrenglerant un munt de llenties sobre la taula quan arriba l'Ivan i li pregunta què està fent. El Narcís li mostra les llenties. N'ha posat mil, i una l'ha pintada de vermell. Una entre mil. Són les possibilitats de que l'Isaac es curi. Ha intentat pescar-la varies vegades sense mirar i mai no l'ha encertada. La possibilitat de que el nen mori es molt probable.

El Joel i el Max estan recollint les restes de la festa. Tots dos estan amb els torsos nusos. El Joel es fica amb el Max per no liar-se amb la K. Finalment comencen una pica- baralla que els acosta molt més del que sembla que el desig del Max pot resistir...
Finalment, però, el Max es desempallega del Joel i es tanca a l'habitació.



Massagran

Setmana 102
Capítol 503 · Capítol 504 · Capítol 506 · Capítol 507 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici