TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 556
del dijous dia 24/04/2003

.. La Pilar li està arreglant 'uns pantalons al Ramon i va tocant temes delicats amb la seva xarrera: primer comenta que hi ha rumors que diuen que van veure el Toni prop del mercat; després pregunta si s'han discutit amb la Judit i el Ramon accepta que la noia no es va agafar gaire bé que fés fora de la parada a la Gemma, i, per acabar, la Pilar s'ofereix per ajudar-lo a la parada perquè així no es trobaria tot el dia sola a casa.
Durant tota la conversa, la Roser, que està davant, va deixant anar exclamacions sarcàstiques "Ja!". Al final la Pilar se n'afarta i li diu al Ramon que li digui a la Roser que... La Roser posa en dubte que la seva germana sigui capaç de tornar a treballar a la parada perquè "no podria ficar-se en la vida dels veïns". El Ramon les envia a passeig a totes dues.

La K està tipa que els seus pares facin comèdia davant d'ella quan és evident que no s'entenen gens ni mica. El Vicenç pretén que la seva filla es cregui que ha passat la nit a l'habitació de l'Albert perquè amb els roncs molestava la seva mare i, quan es lleva la Dora, ella i el seu marit parlen de la visita que la Kristina té al metge com si estessin molt avinguts i volen demostrar-li que es preocupen per ella amb un munt de recomanacions que a la noia li semblen bestieses i es rebota dient-los que tenen coses més importants de què parlar.

La Mari avisa a la Montse que a la tarda no anirà a treballar perquè ha d'anar al jutjat per la qüestió del Natxo. Està tota trasbalsada d'haver de remoure un altre cop aquest tema.
Quan la Montse i la Cecília queden soles es pregunten si se sap alguna cosa del Toni, però és com si s'hagués fós. De l'Eduard tampoc no en saben res més... La Montse suspira que ella també s'haurà de preparar per anar als jutjats.

Entra el Paco amb tots els seus aires preguntant amb retintin a la Cecília si li van regalar gaire roses. Naturalment, la Cecília li contesta irònicament que en té la casa plena i li pregunta quin llibre li van regalar a ell. El seu ex li proposa explicar-li-ho a l'hora de supar, però la perruquera li respon que ja ha quedat amb el Cèsar i que haurà de buscar una altra acompanyant. La dona deixa clar que no s'han pas de donar explicacions i que poden fer el què volen.
El Paco se'n va amb posat digne i la cua entre cames.

Mentre esperen l'advocadessa, la Cari està neguitosa pensant on deu ser el seu nét. Al final, la Mari li diu que el Toni ha fugit en un vaixell.

A La Fusteria el Marcel parla per telèfon amb el Xarli, que li insisteix que vagi a la comunió de la nena.
Quan penja, la Núria, que s'ho escoltava, li pregunta si pensa anar-hi i ell contesta que no té més remei. Ella li proposa d'anar-hi amb la nóvia perquè potser el Vera li explicaria a ella alguna cosa més, només per poder-se fer el bedet. El Marcel contesta que ni parlar-ne: ja ho va emmardar prou l'altre dia i com menys coses sàpiga millor.

El David li explica al Fede que bé que s'ho passen ell i la Laura arreglant el pis. Se'l veu realment "atontat". El Fede se li'n fot una mica i després li proposa de sortir a la nit, però el David a de prendre les mides del pis.

L'advocadessa li diu a la Mari que també hi haurà la part acusada: la mare del Natxo.

A la farmàcia la Roser hi troba el Fabra i l'Albert i pregunta si el noi fa d'ajudant, ara. El Fabra diu que no, que encara no ha trobat a ningú i tornen a fer broma de si l'agafa a ella.
L'Albert intenta parlar amb el seu pare dels problemes que tenen ell i la Dora. Li suggereix fer un viatge... El Fabra diu que no estan per viatges i dóna a entendre que si la K no tingués problemes de salut, potser ...
En aquest moment interromp la conversa el Paco, que entra a demanar un revitalitzant. El Fabra està ben fora de lloc i n'hi recomana un tot dient-li que no fa miracles perquè, a certa edat, hi ha coses que ja no es poden fer. Gasta tan malhumor i tant sarcasme que l'altre marxa recomanant-li que se'l prengui ell, el revitalitzant, que el necessita més que no pas ell.

El Xarli convenç al Marcel per anar a la comunió de la Carlota i dóna per descomptat que també hi anirà la Núria. El Marcel respon que no pot ser perquè ho han deixat.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Cecília acaba d'arreglar a la Remei quan arriba la Montse preguntant si se sap res de la Mari. També li pregunta a la Remei si encara tenen a l'Eduard a la pensió i la noia contesta que sí enfilant-se per les parets.
També descobreixen que la Cecília no ha quedat amb ningú, encara que li hagi dit al Paco. La Montse i la Remei no entenen res.
La Cecília els explica que ella i el seu ex s'han estat entenent d'amagat, allà a la perruqueria i que per això no li pot posar les coses fàcils a l'home: ja li ha fet prou males passades.
La Remei, quan sent que s'han estat enrrotllant a la perruqueria, es posa a riure i diu que ella i el Ramon també ho van fer i que si no va equivocada, la Mari i el Santi, tres quarts del mateix. La Montse, estupefacte, només comenta que espera que no fós a les cadires on seuen les clientes. Riuen totes tres.

A La Fusteria, el Paco dóna lliçons de comunicació de parella: la comunicació és el camí més directe cap el desastre, sinó, els advocats, psicólegs i mediadors matrimonials, que viuen de les ruptures, no la recomanarien tant.
El David li pregunta com és que està solter si en sap tant. El Paco contesta que "l'amor és com el xarrampió. l'agafes de jove, et passes uns dies al llit i, després de patir un temps, quedes immunitzat per tota la vida." Dit això, se'n va amb la Rita.

Al fons del local, una parella porta morrejant-se durant tota la conversa anterior... i segueixen. En Gus i el Fede es miren l'"espectacle" i es van posant en situació: en Gus fent anar la llèngua com si fos ell qui estigués besant i el Fede anant a telefonar a la Blanca... penja, però, sense fer-ho, tot comentant amargament "Blanca, collons".

La Isabeleta i el Rafa parlen amb el Ramon en nom de la congregació. LI diuen que li volen donar una altra oportunitat, però que s'haurà de penedir en públic i tornar a reenmetra a la Gemma.
El Ramon s'hi nega invocant la Bíblia.
La Isabeleta li respon amb el mateix sistema i el Ramon li diu que no li vingui amb sermons que no és la més indicada. El Rafa vol saber perquè i la seva dona tira pilotes fora.

La Judit ha anat a veure la Pilar que li demana que no li tingui en compte això de la Gemma al Ramon: és un bon noi, però de tant en tant, té rampells. Amb la Mari n'havia fet de l'alçada d'un campanar, però amb ella és un altre... La Judit té el cap a una altra banda.
La Pilar i la Roser comencen a discutir amb aquell estil seu tant desagradable i la noia decideix que ja en té prou i marxa.
La Roser està tipa d'estar barallant-se amb la seva germana continuament, agafa el telèfon i pregunta al Fabra si la proposta de treballar a la farmàcia era seriosa.

El Vera s'ha assabentat que l'Iñaki i la Núria han trencat i diu al Marcel que una tia així no se la pot deixar perdre i amb una rialleta li demana el teléfon de la noia. El Xarli avisa al Marcel que vigili perquè al Vera li agrada enrotllar-se les nòvies dels colegues, ja ho va fer amb la de'n Rai, cosa que va provocar una forta baralla entre ells.

La Mari explica a la Laura que al final no ha volgut declarar. No s'hi ha vist amb cor quan ha vist la cara de la mare del Natxo i ha pensat que el noi està en coma per culpa del Toni. I, per tant, per culpa d'ella. Però el judici anirà endavant per ofici.

La Judit va a veure el Ramon. El noi li explica que l'han fet fora de la congregació només per haver despatxat a una mentidera.
Llavors la Judit deixa anar el que li preocupa: el va veure ajudant a escapar-se al Toni.
El Ramon li pregunta si ho sap algú més i la Judit contesta que encara no. Llavors ell li explica que ho hvia de fer per compensar tot el mal que li va fer a la Mari. La noia diu que això no justifica ajudar a un assassí.
El Ramon li contesta que el Toni no és cap assassí i quan la Judit li pregunta perquè n'està tan segur, ell contesta que perquè va ser ell mateix qui el va apallissar. Havia violat a la Mari i no ho havia pagat. "Dent per dent, ull per ull".
La Judit queda esgarrifada.






Antaviana

Setmana 112
Capítol 553 · Capítol 554 · Capítol 555 · Capítol 557 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici