La Cultura a Sant Andreu de Palomar
Safolk ens vam reunir per primer cop durant la Festa Major de Sant Andreu de Palomar el mes de novembre de 2008, amb motiu del 25è aniversari de l'Agrupament Escolta Gregal. En aquell moment formàvem el grup uns quants mestres i ex-alumnes de l'Escola Sagrada Família (SAFA), d'on ve el nostre nom.

Safolk té una especial cura vers la cultura popular del nostre país, en qualsevol de les seves manifestacions, que intentem transmetre a través de la música. De totes formes no oblidem el bagatge cultural que ens uneix amb els diferents pobles de la Mediterrània. És per això que incorporem en el nostre repertori temes originals del Pròxim Orient, de la costa adriàtica o de Grècia, entre d'altres. A tot això cal afegir-hi els arranjaments d'autor de l'Anna Codinachs, que ha dut a terme una feina plena de dedicació.

Els membres actuals de la formació són:
Mercè Català (flauta travessera), Miquel Codinachs (violoncel), Enric Masferrer (tenora),
Isabel Díaz (saxo), Joaquín Lafuerza (baix), Anna Codinachs (teclat, guitarra i acordió diatònic),
Carles Grima (bateria), Mariona Puigdollers (balladora) i Sergi Sanmartí (ballador).
Escola de Música de Sant Andreu de Palomar

www.safolk.cat

Pintors de Sant Andreu de Palomar
Actors/Actrius Andreuencs
Receptes Andreuenques
Cinema AndreuencRelats AndreuencsEscultors AndreuencsArtesans AndreuencsMúsics AndreuencsFotògrafs Andreuencs
Esportistes Andreuencs

Ritme andreuenc
webstap@sant-andreu.com

per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP