La revista veïnal de Trinitat Vella, "Barrio", va nèixer al novembre de 1999 (porta 120 números i és mensual) i està feta per veïns i veïnes del Barri de Trinitat Vella de Sant Andreu de Palomar.
"Barrio"
és un butlletí de 3 fulls de Din A3 fotocopiats en blanc i negre, neix a partir de la necessitat d'informar, d'una manera diferent que ens tenen acostumats els massmedia, de problemes que atenen al Barri i fora d'aquest.
És un proecte totalment assembleari, on es prenen les decisions i articles de la revista en assemblea, i autogestionat (actualment la font básica és la kafeta de
la Gordíssima dels dious, però al llarg dels anys s'han utilitzat vàries fonts com concerts, xiringuitos amb samarretes, encenedors i altres articles de "Barrio", la venta de roses...). No hi ha cap intenció, per part dels i les integrants, convertirse en periodistes professionals ni seguir els seus esquemes.

 
algunes actuacions en directe en les Cafetes dels Dijous de la revista veïnal "Barrio" a La Gordíssima
per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP