Doncs
be, com heu pogut llegir en Pinxo ja pensa en el trekking fins al Camp Base del sostre del món.

Aquí al Poble de Sant Andreu, tres amics d'en Pinxo ja estem fent els últims preparatius del material per marxar cap al Nepal, on ens espera una aventura per el seus camins i cims.


La nostra aventura es localitza a l'Himàlaia, a la regió del Kumbu (Everest), on farem un trekking per aclimatar-nos, fins al Camp Base (5.364 m) i després intentarem assolir dos cims propers.

La nostra arribada a Katmandú està prevista pel dia 25, allà ens trobarem amb el Pinxo, aprofitarem aquell mateix dia per acabar tràmits necessaris per a aquesta aventura; com son permisos, bitllets d'avió, sherpas…

El dia 26 tots quatre agafarem un avió que ens portarà a la població de Lukla, que és on comença el trekking, a partir d'aquí passarem per pobles, coneixerem gent i veurem cims magnífics.

Bé, ja només queda donar les gràcies a tothom que ens ha ajudat i donat ànims per portar a terme aquesta aventura, gràcies a l'Ester, família, amics, Diables de Sant Andreu, WebStap… i especialment a l'empresa Megapès, dedicada al pesatge industrial per l'ajuda per pesar tot el nostre material, que no és poc, i a la seva desinteressada donació de medicaments de primera necessitat per a la gent del Nepal, moltes gràcies a tots!!

Seguirem informant des d'allà on sigui possible la comunicació.

Namasté!

Sant Andreu de Palomar, 24 d'abril 2007Hola poble,

Bé primer contacte des de Nepal, el nostre viatge va ser llarg però vam arribar sense cap incidència. Això és increible.

Ens va venir a buscar en Pinxo a l'aeroport i vam estar tot el dia d'ahir per Kathmandú.
Avui hem fet un vol intern i estem ja a Lukla a 2.800 mts. d'altura, després d'escriure aquest correu-e començarem la marxa, ens esperen tres hores fins a la nostra destinació, un poble anomenat Padking. Després descansarem, ja que aquesta nit no hem dormit molt a causa del 'jet lag'.

Bé de moment això és tot , seguirem informant.

Salut.

Lukla, 26 d'abril 2007Ahir vam arribar a Namche Basar 3.450 mts. És la capital dels sherpas, molt bonic i s'hi pot trobar de tot.

Aquest matí hem pujat a un hotel que van construir els japonesos a 3.800 mts, i hem pogut veure l'Everst, Nuptse, i l'Ama Dablam, un espectacle digne de veure's.

El temps és bo pels matins i per les tardes canvia. Després de gaudir de les vistes hem descendit altra vegada a Namche on passarem la nit per a aclimatar i demà sortirem cap a Tengboche a 3.800 mts, on hi ha un gran monestir budista. L'etapa serà d'unes 4 hores.

Bé de moment és tot, estem tots bé, fins aviat.

Namasté.

Namche Basar, 28 d'abril 2007Namasté, en primer lloc comentar que l'Ama Dablam és una muntanya espectacular.

Bé, després d'algun temps sense comunicació, dir-vos que estem bé. Ara mateix tornem a estar a Kathmandú.

Tot ha sortit perfecte, hem arribat un dia abans del previst a Kathmandú, tot l'equip estem en perfectes condicions i hem aconseguit les nostres fites, bé estem un pèl més bruns.

Ara aprofitarem per a conèixer aquesta estupenda ciutat, quan arribem a Sant Andreu us farem arribar fotos.

Salutacions des de Nepal.

Namasté.

Kathmandú, 8 de maig 2007Hola a tots,

Doncs res com tota aventura aquesta també té un final. Ens trobem de tornada en el poble de Sant Andreu, ja recuperats després d'un llarg viatge d'avió i llargues esperes en els aeroports.

Estem molt contents d'haver aconseguit els nostres objectius i així poder passejar la bandera del poble per diversos cims de l'Himàlaia. Crec que els nostres records segueixen allà així que ja pensem en la propera aventura.

Bé solament dir-vos que gràcies a tots i que seguirem informant de les nostres sortides siguin llunyanes o properes.

Quan tinguem un poc organitzades les fotos us farem arribar alguna

Salutacions i namasté.


 
Jordi, Paulino, Ivan i Xavi 'Pinxo'

per L'Harmonia L'Harmonia :: ateneu popular i cultural