ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Can Masdéu INFCan Masdéu
Una jutge retreu que es penalitzi els okupes quan realitzen una funció social en edificis abandonats (04/11/03)


04/11/03
 
Retirada l'acusació contra els okupes de Can Masdeu

el Periodico de Catalunya
04/11//2003
 
La propietària de Can Masdeu retira l'acusació als okupes

el Periodico de Catalunya
03/11//2003
 
Absolts els okupes que es van penjar a la façana de la masia de Can Masdeu per evitar el desallotjament

Vila Web
03/11/03
 
Absolts els okupes de Can Masdeu
> Havien convocat una concentració de suport
Avui als jutjats de Barcelona el judici contra nou ciutadans acusats d’usurpació, en relació a Can Masdeu, ha durat ben poca estona. L'acusació particular, exercida per la Fundació Sant Pau, ha decidit de retirar els càrrecs. Com que el fiscal ja demanava l'absolució, amb l'argument que els okupes fan un ús social de Can Masdeu, el jutge ha absolt els acusats. El col·lectiu de suport a la masia okupada de Collserola havia convocat, a la porta dels jutjats, una concentració. S'havien previst ‘dotze hores en defensa dels espais alliberats’, que començaven a les deu del matí amb una bicicletada. El maig de l’any passat, la resistència dels ocupants de Can Masdeu va impedir que la policia portés a terme el desallotjament de la casa ordenat per un jutge de Barcelona. La policia, doncs, es va retirar, però no pas les acusacions judicials.
liberinfo
03/11/03
 
Barcelona: Avui a les 9.30 Judici a Can Masdeu
A les 9:30 del matí davant dels jutjats penals del passeig de Lluis Companys, Festival de 12 hores en defensa dels Espais Alliberats. La convocatòria es fa des de Can Masdeu (masia de la vall de Sant Genís a Collserola). Durant tot el matí tindrà lloc al jutjat penal número 16 el judici instigat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat. A l'exterior es realitzaran imaginatives accions i actuacions per rebutjar aquest procés judicial.
Tf de contacte amb Can Masdeu 677051602
Vila Web
03/11/03
 
Comença el judici contra els okupes de Can Masdeu
> Han convocat una concentració de suport
Avui comença als jutjats de Barcelona, al passeig Lluís Companys, el judici contra nou ciutadans acusats d’usurpació, en relació a Can Masdeu. El col·lectiu de suport a la masia okupada de Collserola ha convocat, a la porta dels jutjats, una concentració. Seran ‘dotze hores en defensa dels espais alliberats’, que comencen a les deu del matí amb una bicicletada, i acabara amb un concert. El maig de l’any passat, la resistència dels ocupants de Can Masdeu va impedir que la policia portés a terme el desallotjament de la casa ordenat per un jutge de Barcelona. La policia, doncs, es va retirar, però no pas les acusacions judicials.

03/11/03
 
Setmana de mobilitzacions a favor dels espais 'okupats'
El col·lectiu okupa de Barcelona inicia avui una setmana de mobilitzacions en defensa dels espais ocupats coincidint amb la celebració dels judicis pels centres socials de Can Masdeu i El Pati Blau. Aquest matí es concentraran davant els jutjats on s'analitza el primer cas i durant el dia faran accions "imaginatives" per mostrar el rebuig als procesos judicials. Les mobilitzacions continuaran dimecres al matí als jutjats i finalitzaran al vespre amb un simulacre d'inauguració del Fòrum 2004 a Les Naus, al barri de Gràcia. [Europa Press]
Vila Web
04/05/03
  Can Masdeu obre un punt d’interacció a Collserola
Vila Web
20/12/2002
  Un any d'activitats a Can Masdeu
el Periodico de Catalunya
27/09/2002
  L'Audiència de BCN rebutja que la policia desallotgi Can Masdeu
el Periodico de Catalunya
20/09/2002
  Desenes de veïns disfruten dels horts 'okupats' de Can Masdeu
Liberinfo
19/09/2002
  Declaració de Tardor desde la Vall de Sant Genís
e-noticies
07/06/2002
 Protesta dels okupes en una empresa de Carles Sumarroca
e-noticies
10/05/2002
 Un jutge de Barcelona felicita els okupes de Can Masdeu
el Periodico de Catalunya
10/05/2002
 Els 'okupes' denuncien la cessió de Can Masdeu a una immobiliària
e-noticies
09/05/2002
 L'Hospital de Sant Pau reclama els GEOS per desallotjar Can Masdeu

CAN MASDÉU
Indymedia
La xarxa de contrainformació estrena la web antiUE2002
liberinfo
Vila Web

les comunicacions a STAP
WEB STAP Pàgina Inici
Fòrum de STAP

No han dut a terme el desallotjament. Hi havia una forta concentració de persones donant suport a El Palomar i alguns estaven penjats de les parets. El Jutjat i la policia no s'han presentat.