TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 201
del 20 al 24 de juny 2005

.. Tema Roger.- La Consol li talla (en sentit literal) el telèfon fixe, li segueix retenint el carregador del mòbil i despatxa l'assistenta perquè l'ha tret a passejar al terrat.

Però l'assistenta torna per buscar unes ulleres i aleshores li deixa el seu mòbil per trucar, cosa que l'home aprofita per parlar amb la Carme.
Li repeteix que està malalt i que el vagi a veure.

El dia de la revetlla, sembla que la Carme es decideix però es troba amb la Consol que li diu que en Roger està la mar de bé i, més tard, es troba l'Àlex i la K que li comenten que l'home els està gestionant lo del seu disc.
Total, que la Carme acaba per creure que en Roger li ha mentit i no hi va.

El que no sabem és si a en Roger li ha agafat la Síndrome d'Estocolm perquè quan arriba la Consol a casa, li confessa lo de la Carme i li demana que el perdoni.
Acaben abraçats i amb llàgrimes als ulls.

Tema Ivan.- El tio s'ha passat tres dies dormint al cotxe i torna el dia de la revetlla. Se'n va al taller i demana a l'Àngels que sigui ella qui li digui a la Marta el què ha passat. La dona no s'ho pot creure i li diu que doni la cara d'una vegada.

O sigui que l'Ivan se'n va a la pensió i amb aquell posat odiós que té, li diu a la Marta que va agafar diners però que els pensa tornar. I un cop dit, pretén que no passa res però la noia s'indigna i com més parla l'Ivan, més s'indigna. Tu diràs!, li diu que ella també li ha mentit a ell amb en David i........vés a saber quantes coses més i que tot i així, ell se l'estima, no?. ( Osti, un poc més i vomito!!! ).
La Marta li crida que: FORA D'AQUÍ!!!!! Però com que el tio segueix insistint, és ella que agafa la porta i fot el camp.

Tema Clara.- La Carme es veu que no se'n pot estar de ficar-se a la vida de sa germana i li explica a en Sergi el què li pot passar a la Clara si es queda embarassada. Fins i tot li dóna els informes!.

En Sergi es queda de pasta de moniato i li diu a la Clara que ell l'estima i que no vol que posi la seva vida en perill.

Resultat?, la Clara el fot fora del pis i l'endemà té una baralla tremenda amb sa germana.

Tema Toni.- En Toni s'ha deteriorat molt durant la setmana. Ara ja quasi no es pot ni bellugar del sofà.
Tot i així segueix endavant amb lo del robatori i quan es torna a reunir la "banda" li diu al noi jove que sap perfectament que tot plegat és un "bluf" però que no té cap intenció de donar-li un disgust a la Míriam dient-li que ho sap.

Tema Natxo.- En Toni ha encarregat a la Míriam que quan ell no hi sigui que vigili al Natxo i que li pari els peus si s'acosta a sa germana.

Bona falta li farà perquè el dia de la revetlla, el Natxo s'apropa a la Mari (són a La Fusteria) i li diu que ell mai la deixarà tranquil·la.



Tema Ramon.- La Iris segueix amb la seva croada en favor d'en Ramon i fins i tot recull gravacions de persones a les que ell ha ajudat.

Tema Laura.- La Laura està tan encantada amb ella mateixa per haver aconseguit una entrevista amb en Queco Novell que li agafa un patatús quan s'adona que ell només té ulls per la Mar.
Amb la il.lusió que li feia que l'home la busqués per anar a una tele gran!.

S'ho té tan cregut que quan en Robert li porta un anell i li demana de tornar-se a casar, la Laura li diu que ell és el passat i que, sincerament, ella aspira a alguna cosa millor.

Tema Futbol.- Al capítol 1000 es va fer el partit amb resultat de 14 a 1 (gol d'en Xavi). En Brian es fa mal i acaba amb una distensió muscular al turmell que, segons diu, li impedeix treballar.
Pel que ha servit la cosa és per veure la Sussi amb l'ai al cor al veure el seu metrosexual per terra.

Lògicament, l'amic mallorquí del Paco no li dóna la moto, ni de conya.

Nit de Revetlla.- En Roger s'adona que es troba millor sense prendre's el medicament, descobreix per casualitat que la Consol ha tallat el telèfon i comença a sospitar que allà en passa alguna de grossa.

La Consol li confirma i el pobre home es queda flipant de lo tocada del bolet que està la seva dona.

En Roger vol fugir de casa i ella li ho impedeix amb el resultat d'en Roger per terra sense poder-se alçar i amb la Consol a punt de posar-li alguna cosa estranya amb una xeringa.

Al Sibarita, l'Ivan diu als nois que tanca la barraca i que s'espavilin; aleshores rep una trucada de l'Iris des de La Fusteria: la Marta es troba fatal.
El que passa és que la Marta s'ha emborratxat i quan arriba l'Ivan per endur-se-la, ella accepta amb molta ironia de marxar amb el tio gràcies al qual ella té una vida fantàstica.

A la mateixa Fusteria, en Nelson i la Remei no poden marxar sols perquè en Brian i la Sussi els retenen (cadascú a la seva banda) i quan, finalment, aconsegueixen posar-los un davant de l'altre, s'escapen corrents.

A casa la Montse també mengen coca; en un moment donat, en Tomàs es troba sol amb ella i posa cara de fer un disbarat.
Sort que en Narcís truca a la porta i l'home sembla que es desperti des d'algun lloc remot i terrible.





tplana


Setmana 201

Tornar a Resums juny 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar