TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 188
Capítol Especial
del diumenge 20 de març 2005

.. El Sàhara arriba al seu destí amb una Montse encegada per la bena que li va col·locar.
Estan al port, i ell li ensenya el vaixell que ha aconseguit per a tots dos.
Pugen i es posen rumb mar endins.

La policia ja té identificat al violador. Es tracta del Sàhara i la maquinària per enxampar-lo es posa en marxa.
El capità amb el Ramon i el Sergi, es presenten al pis de la Montse on es troben el Narcís, la Neus, l'Ivan, la Marta i la Teresa, que els explica que la Montse ha sortit amb la Mari i la Cecília però truca a la Mari i aquesta li confirma que no està amb ella.
Els nervis comencen a aflorar i més quan saben per què han anat a veure'ls els mossos.

Ràpidament truquen al mòbil de la Montse però tenen la mala sort que ella està al timó del vaixell i és el Sàhara qui agafa el mòbil, penjant.
La Montse s'ha ficat a la boca del llop.

A la platja, el Tomàs està estès a la sorra, borratxo i dormit.

La Clara, amoïnada, es presenta a La Fusteria buscant-lo sense trobar cap pista que l'indiqui on s'ha ficat. Finalment el Rai es brinda a ajudar-la i tanca el local.

Al pis de la Mari tot està llest pel sopar amb el seu germà, la nena i el Marcel. El Toni ho grava tot fins que seu a taula.

I una altra que té la taula preparada és la Paquita, pel sopar especial que té preparat amb l'Ernest.

Aquest s'acomiada de la Marga abans de marxar a la pensió. Intenta que ella entengui per què hi va, ha de resoldre aquest assumpte d'una vegada per totes i finalment Marga accepta i entén que és millor que sigui així si vol començar una nova vida al costat del metge.

La vetllada al vaixell està sent molt romàntica. La Montse ha tornat a sentir pel Sàhara el que abans sentia i se sent molt a gust.
Fins i tot quan rep un missatge al seu mòbil del Narcís, passa de fer cas del que llegeix: "Si estàs amb el Sàhara fuig corrents. És el violador". Ni tampoc escolta la seva bústia on té una altra advertència de l'Ivan.
El que sí decideix és trucar a la seva família per tranquil·litzar-los. Però el Sàhara li treu aquesta idea del cap per tal de no trencar el moment que estan compartint.
Ell agafa el mòbil, el deixa damunt la taula i la comença a besar. La porta a un sofà decorat a l'estil àrab i allà l'estira posant-la d'esquenes a ell. Sàhara la comença a despullar poc a poc, besant-la per tot arreu i dient-li a cau d'orella paraules molt maques d'amor.

Una onada banya al Tomàs que es desperta de la seva borratxera. S'aixeca i mira al mar. De sobte, com si es tractés del Ulisses, comença a escoltar la veu de la seva única sirena, la veu de la Montse. Ell crida el seu nom i ella li diu que la vingui a buscar. I el Tomàs això fa, endinsar-se en el mar corrent el risc d'ofegar-se.

Després del sopar familiar, la Mari treu àlbums de fotos per mirar-los plegats. El Toni va comentant-les detenint-se en les més significatives. N'hi ha una on surt amb la seva germana feta a la platja on el seu pare el va ensenyar a nedar. I també hi ha una altra de la Fina, que la Mari ha posat expressament al àlbum.
Quan el terminen, encara queda un full blanc. El Toni demana a la seva germana i al Marcel que en aquell espai posin la seva foto de casament, perquè ell vol un pare com cal i un marit meravellós per les seves dones, i aquell home no pot ser un altre que el Marcel. El periodista no li confirma res.

Després, el Toni pren la decisió de marxar però la Mari l'intenta convèncer perquè es quedi una estona més, encara n'hi ha més fotos per veure. Però el Toni ho té clar i s'acomiada de la Desi i d'ella. Mari insisteix i al final el Toni accepta quedar-s'hi.
Però aprofitant que la seva germana ha d'anar a ficar al llit a la seva filla, ell agafa la pistola que tenia amagada i acomiadant-se del Marcel, marxa.

Quan torna la Mari, el Marcel intenta dir-li que el Toni ha marxat per fer una cosa, però ella l'interromp i li diu que sap que se n'ha anat per suïcidar-se.
Mari es posa nerviosa perquè estava esperant visita. I justament ho diu, arriba aquesta persona que esperaven. Ara tots tres, es posen a buscar al Toni.

La Paquita li demana perdó a l'Ernest que flipa en colors, durant el sopar que ella ha organitzat a la pensió. Paquita l'explica que ha estat molt dura e injusta amb ell perquè es tractava de la Marta. Probablement si hagués estat una altra noia no hagués passat res.
L'Ernest li diu que s'estaven enamorant d'una manera molt potent i que li va saber molt greu tot el que va passar.
Paquita el convida a prendre's una última copa en un lloc més tranquil... I marxen a la seva habitació.
Seuen al llit, cadascú amb la seva copa i fan un brindis.

Al vaixell ara és la Montse la que comença a petonejar al Sàhara, i a treure-li roba. Li descorda la camisa que porta i de mica en mica la va obrint a mesura que ella va recorrent el seu cos mentre el besa... Però arriba a la cintura, i al apartar-li la camisa..., apareix una aranya tatuada a la seva pell.
El rostre de la Montse queda desencaixat i li demana una explicació.
Sàhara li explica que porta aquell tatuatge des dels 19 anys, quan al desert, una aranya verinosa li va picar. Per sort, va arribar a un poblat berber on el van curar. Des de llavors, porta aquella imatge que és un símbol de protecció i que li recorda que s'ha de viure la vida a cada moment.

Montse, però, es comença a trobar malament i decideix anar al lavabo. Quan s'aixeca del sofà, aconsegueix agafar el mòbil de la taula i la seva jaqueta. Entra i intenta trucar però sembla que no té ja cobertura.
El Sàhara des de fora, s'amoïna per ella i li comença a preguntar si es troba bé. Montse no sap què fer, està desesperada.

La Clara i el Rai arriben al lloc on el Tomàs pesca habitualment. Ella es troba a la sorra l'ampolla del que s'hagués begut i mira cap al mar on el veu endinsant-se.
Ella i el Rai es llencen al aigua per socorre'l i el porten a la vora de la platja. Clara li fa un boca a boca fins que el Tomàs recupera el coneixement.


La policia fa guàrdia al carrer on viu el Sàhara fins que veuen aparèixer al seu company de pis, l'Abu. L'aturen i li pregunten coses sobre l'altre.
Sembla que l'Abu els pot informar d'on poden trobar al Sàhara. Ràpidament, el comissari és informat i es posen tots en marxa.
El Ramon aprofita per trucar a la Laura...

2 anys de l'inici de la guerra... NO OBLIDEM

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Després d'unes quantes copes, l'Ernest està decidit a marxar però la Paquita ha de arribar fins al final i li diu que si marxa amb la Marga realment és perquè fuig del que sent... Paquita li confessa que ella també es va enamorar d'ell i li proposa de reprendre la seva història.
Ella el comença a besar i a descordar-li la camisa, però l'Ernest no es deixa, no ho veu clar després de tot el que ha passat i quan intenta marxar ella l'escridassa i l'obliga a qui l'ensenyi el tatuatge que porta al ventre i que li va veure quan ell la va violar.
L'Ernest no es pot creure el que està sentint i dóna mitja volta per anar-se'n.
De sobte, la Paquita treu el ganivet que tenia amagat al llit sota un coixí i li clava a l'esquena fent-li un tall.
El torna a demanar que li ensenyi, i ell li diu que què farà si es nega... el mataria?
Paquita, presa dels nervis no respon i l'Ernest li diu adéu i surt de l'habitació.
Paquita crida i dóna un cop de mà a la porta, plorant, adonant-se del que estava a punt de fer.

El Tomàs ja descansa al seu pis. Entre la Clara i el Rai l'han cuidat. Sembla que el fuster es troba millor i ja ha explicat que no es volia suïcidar només li havia semblat escoltar a algú que demanava ajuda dins de l'aigua.
Tomàs demana als seus salvadors que marxin. La Clara li demana al Rai que marxi i així ella podrà parlar amb més calma amb el Tomàs. El cambrer accepta però molt poc convençut.
Ell se'n va i ella seu al costat del Tomàs, estirat al sofà, embolicat en mantes. L'home agraeix a tots dos el que han fet per ell.

La Montse abans de sortir del lavabo, agafa una petita clau anglesa. Un cop fora, li diu al Sàhara que està marejada i que vol tornar al port. Ell no posa cap inconvenient però li diu que mentrestant, segui al sofà que ell li prepararà unes herbes perquè es millori. Ella seu tenint molta cura que no li vegi l'arma que té i que amaga com pot.
Però la Montse no les té totes amb ella... les herbes porten llimona que el Sàhara talla amb un ganivet molt afilat.

La Paquita truca a la Marta per parlar, però ella està al port on han arribat amb els mossos d'esquadra.
Mentre ella parla per telèfon, la Laura ja es troba allí gravant però l'Ivan li retreu el seu comportament i els obliga a apagar la càmera.
Paquita escolta tot l'enrenou i li pregunta a la seva filla. Marta li confessa que els mossos han trobat una prova per la qual ja saben qui és el violador... Marta li diu que és en Sàhara i que es pensen que està amb la Montse. Paquita, molt nerviosa, li diu que han de fer el possible perquè no torni fer mal a cap dona més..., no es pot creure que el Sàhara la violés...

Marta penja i la Paquita deixa caure el mòbil al llit, agafant el ganivet amb el que va tallar a l'Ernest i el llença al terra espantada de la monstruositat que pensava cometre.

L'Ernest es troba amb la Marga al seu pis, al llit. S'inventa una història per justificar davant d'ella el tall de l'esquena. Marga també li pregunta pel sopar i ell explica que tot ha anat molt bé, que han fet les paus, però que la seva història amb la Paquita està acabada i oblidada. Ara només vol estar amb ella... i ella, contenta, li fa un llarg petó.

Sàhara torna a insistir amb la Montse i a besar-la. Ella insisteix per la seva banda en què no es troba bé i vol tornar. Però el Sàhara li diu que no veu que estigui tan malament. És més, ell es pensa que el que li passa a ella és que té por dels seus sentiments.
Montse intenta que ell no s'acosti ni li faci cap més petó, però ell insisteix... fins que ella treu la clau anglesa que tenia amagada i li dóna un cop al cap, ferint-lo.
Sàhara reacciona, com és normal, amb un "però hòstia Montse, què fots!!??" i ella li demana que no se li acosti.

Just en aquest moment, apareixen els mossos d'esquadra amb el comissari al davant i detenen al violador de Sant Andreu i Nou Barris.

Toni arriba amb el seu cotxe, a la platja on el seu pare li va ensenyar a nedar. Baixa, i seu davant del automòbil. Deixa l'arma a la sorra i encén una cigarreta.
Però de sobte, apareix una persona a la que no s'esperava trobar... la Fina!
Ell es queda tan sorprès..., i ella el que fa es demanar-li que l'abraci ara que s'han trobat.

L'arribada al port del vaixell, la sortida de la Montse acompanyada pel Sergi i el retrobament d'ella amb l'Ivan i la Marta, coincideix amb el moment en el qual el Tomàs es desperta després d'haver dormit una estoneta.
La Clara en tot moment l'ha fet costat. Ell ha somiat amb una dona, i la Clara li pregunta si era la Montse. Tomàs ho reconeix que així era i s'imagina que a hores d'ara, ella deu estar amb ell. Clara recolza i anima al Tomàs dient-li que és massa bona persona i que s'ha comportat amb ella com ningú ho hagués fet. Tomás diu que no sap per què les dones s'acaben enamorant dels cabrons com el seu germà i no fan cas a les persones de bon cor com ell.
Després agraeix a la Clara tot el que ha fet per ell i li demana que marxi. Però abans de fer-ho, la Clara li diu que si la Montse prefereix estar abans que amb ell, amb el Sàhara, llavors és que és tonta.

El Sàhara emmanillat, es filmat pel càmera de Tv-19. La Laura, reportera al peu del canó, li pregunta al Ramon, però ell davant de la càmera no pot dir res. Laura li demana al seu company que deixi de gravar i el Ramon li assegura que el violador de Sant Andreu, ja no tornarà a fer mal a ningú.

Clara va caminant pel carrer quan el Rai surt d'un cotxe. Ella s'espanta i ell s'ofereix a portar-la a casa. Clara el rebutja i ell finalment s'emprenya i li retreu si és que ara s'ha enamorat del Tomàs. Clara, amb nervis d'acer li explica que és millor que continuïn com amics i que no espatlli res. Ella dóna mitja volta i continua el seu recorregut.

Sàhara és ficat al cotxe policial davant dels de la tele. Ivan fins i tot, l'increpa i l'insulta.

Clara, caminant, comença a ser seguida per un home... que es col·loca un passamuntanyes. Ella no n'és conscient que algú la segueix, però es deté davant un aparador d'una botiga d'electrodomèstics. Els televisors estan emeten en directe la detenció del Sàhara, la Clara no dóna crèdit al que veu... i marxa.
L'home que la segueix es deté també al aparador un cop ella ha marxat. Als televisors es mostren de nou les imatges del moment en què el Sáhara està sent ficat al cotxe de policia... Les imatges es congelen just en el moment que el Sàhara mira fixament a la càmera...

I és en aquest precís moment quan l'home misteriós, el veritable violador, es treu el passamuntanyes... i es pot veure la cara d'en... Tomàs!

Channing

EL COR DE LA CIUTAT tornarà dimarts 29 de març.


Setmana 188 Capítol Especial

Tornar al Resum de la Setmana 188
Tornar a Resums març 2005

Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar