TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 143
del 09 al 13 de febrer 2004

Capítol 708 (dilluns 09/02/04)
Capítol 709
(dimarts 10/02/04)
Capítol 710
(dimecres 11/02/04)
Capítol 711
(dijous 12/02/04)
Capítol 712 (divendres 13/02/04)


.. I ja en van tres! Tres intents de casament amb tota la parafernalia muntada, els diners gastats i sense consumació. Si és que quan una cosa no pot ser, doncs no pot ser i no cal donar-hi més voltes.
El Fede en lloc de vomitar un "Sí, consenteixo", ha vomitat la pòcima que li ha fet la Roser per alleugerir-li la ressaca damunt el conjunt immaculat de la Blanca. La noia ha fugit corrents, tacada en la roba i l'orgull i apa... altre cop els convidats sense poder dinar, ufffff!

El Fede ha tornat a rebre uns quants castanyots (a mitges entre la sogra i la novia), els insults pertinents i ha tornat a escoltar allò de "No et vull veure mai més".

Malaguanyat el discurset tan sentit que el Marcel ha fet sobre l'amor durant la cerimònia. Les seves paraules han fet fugir la Núria del jutjat no sabem si penedida per les seves infidelitats o enfadada si no s'ha vist reflectida en l'amor de parella que ha lloat el periodista

A banda d'això, altres coses han passat al llarg de la setmana:
El pare del Xavi acaba ensenyant totes les cartes i li diu a la Laura que es busqui un advocat perquè vol demanar la custòdia compartida del xaval.

La Mari ha arribat a Sant Andreu pel casament i passa els dies a casa de la Núria. La complicitat, la intimitat i el "bon rotllo" entre ella i el Marcel posa més en evidència la crisi que el noi està passant amb la Núria.

La Marta no para de fer malifetes: enreda a sa mare dient que surt de marxa amb l'Ivan quan ho fa amb la Júlia, pastillera total.
Intenta endur-se el David a l'hort i de què no ho aconsegueix. La decepció per la negativa del noi a estar amb ella la llença a "l'empastillada" per oblidar.
L'Ivan, que l'enganxa en plena "col·locada" s'endu tot un seguit d'insults plens de ràbia i d'impotència.
I la Paquita a la lluna de València, uffff!

La Cinta no vol començar a fer plans per la filla que porta a la panxa fins a saber els resultats de l'amniocentesi.
Per contra, el Peris ja ha començat a comprar llibres del tipus "Tot el que cal saber sobre un nadó i mai li havien explicat".

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Neus ha anat al ginecòleg i li han posat una injecció per tal que no pugui quedar embarassada durant tres mesos.
La Montse i els pares de la Neus tornen a compartir els seus punts de vista davant l'imminent trobada sexual dels seus fills.
Els nois volen que sigui un moment especial en un lloc especial i volen anar a una casa que els pares de la Neus tenen a La Garriga però la Montse sembla que convenç el Narcís per tal que es quedin a casa on tindran totes les comoditats i no seran molestats.

El Narcís està molt enfadat amb l'Ivan perquè li ha agafat els seus diners i li diu que és un mentider i un lladre.

La Mar i el Manu s'enrotllen apassionadament davant un Gus perplex que canviaria volant el seu lloc pel del guitarrista.

El pis que van comprar la Isabeleta i el Rafa està ple de problemes. Ara sembla ser que la velleta que es va morir tenia una parella de fet que demana que li subroguin el lloguer.
La parella posa el cas en mans d'un advocat que els diu que la cosa va per llarg i que hauran d'anar a judici.

El Franciscu no para de guanyar punts als ulls de la Lola. La seva nova parella a la sèrie serà l'actriu Teresa Gimpera i, tot i que ell sembla una mica espantadet, la Lola babeja amb l'important que ha arribat a ser el seu paper a la sèrie.

 

La conversa inacabada de la setmana:

El David ha acompanyat la Marta a la pensió després del recital del Manu a La Fusteria perquè la noia diu que no es troba bé. De fet, ha barrejat alcohol i pastilles a manta.

La Marta, a l'habitació, es comença a posar tendre i li diu al David:
"Em sento tan bé quan estàs amb mi".

El David deixa que ella continuï parlant però potser l'hagués hagut d'aturar i li hauria d'haver dit:
"Si això ho haguessis pensat un any abans i no t'haguessis enrotllat amb aquell pocapena, ni tu, ni jo, hauríem hagut de patir tant, carallot!"


Casablanca


Setmana 143
Capítol 708 - Capítol 709 - Capítol 710 - Capítol 711 - Capítol 712 -

Tornar a Resums febrer 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar