TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 639
del dilluns dia 20/10/2003

.. Pis Clara.- La mare d'en Dani encara està en estat de xoc. Tot i així accepta de seguida que la culpa ha estat d'ella. Quan ja s'ha culpat prou, en Dani l'acompanya a casa seva.

Carrer.- En Ripoll acompanya els seus fills a l'institut amb cara de pomes agres.

Farmàcia.- La Paquita li explica a la Blanca que no hi ha recepta i que la Marta l'ha enganyat. La dona està preocupada per si sa filla s'enganxa als tranquil·lizants però la farmacèutica li diu que la dosi és molt petita i que no cal patir.

Pis Montse.- En Narcís pregunta als avis de la casa quina és l'edat de la jubilació i compta quan li queda a ell per no haver d'anar més a la fàbrica de joguines.
La Teresa convenç l'Alfons perquè truqui al seu fill. Pare i fill queden per parlar.

La Fusteria.- La Cecília es queixa a la Lola pel fet que no ha aportat cap idea per la propera obra de teatre.
La perruquera mira d'embolicar en Marcel perquè els hi escrigui alguna cosa però el noi declina l'oferiment. En aquest moment arriba en Sócrates amb uns "singles" (que són discos petits de quan no existien els CDs) que ha comprat als encants. Tothom se'n fot menys la Cecília a qui li agafa un atac de nostalgia quan veu els discos dels Brincos, Bravos, etc.
Tot parlant de les coses de l'època, hi surt "Estudio 1", que en Sócrates ha vist en algunes reposicions i la Ceci té una idea.

Bar Peris.- En Peris porta un cafè a en Ripoll que està mirant els anuncis del diari dient que vol canviar de feina.

Fusteria Dani.- El pare d'en Dani li diu al seu fill que, de fet, ja fa temps que surt amb una altra dona però que no li vol dir a la seva muller.
No vegis com es posa en Dani.

Bar Peris.- La Cecília reparteix les fotocòpies del "Conde de Montecristo" entre el grup de teatre i diu que el protagonista serà en Peris. En Ciscu es molesta força pel paper que li ha tocat (es veu que es mor de seguida).

L'Alfons diu a la Teresa que, finalment, no li ha pogut dir al seu fill que viu amb ella; el fill tenia pressa.

La Paquita expressa la seva preocupació per la Marta a la Clara.

Botiga Marta.- La Paquita hi va amb la Clara que inventa l'excusa de voler comprar alguna cosa con tal de veure quin aspecte té la Marta. Però la noia se n'adona i quan la Clara marxa, s'enfronta a sa mare i li crida que no està enganxada a les pastilles, que plora, que està nerviosa, que l'Albert s'ha mort però que no li estigui tant a sobre.

Pis Ripoll.- En Ripoll amaga corrents el diari quan sent que obren la porta. Són els fills, que han arribat abans d'hora perquè la nena té febre i a ell no l'han trobat a la feina.
L'home els diu que s'ha quedat sense feina i en Manu reacciona cridant: a veure de què menjaran ara!.

Fusteria Dani.- Arriba la Clara i es troba en Dani penjat d'un telèfon que no respon. Sembla que ha estat trucant tota la tarda però sa mare no contesta. Segueix amb la idea de dir-li a sa mare que ella no té la culpa del què ha passat i que és el "papa" el que ha marxat amb una altra.
És tan incapaç d'admetre-ho que la Clara es posa nerviosa i li recomana que comenci a acceptar les coses tal com són, inclòs el tema d'en Max.

Carrer.- En Dani troba a sa mare en un banc del parc on el pare hi anava sempre a veure-les passar i on ella sempre l'anava a buscar. La dona li diu al seu fill que quan el pare torni li demanarà perdó. En Dani finalment no li diu res de l'altra dona però li diu que el pare no tornarà i que no l'esperi.










tplana

Setmana 129
Capítol 640 · Capítol 641 · Capítol 642-1 · Capítol 642-2 · Capítol 643 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici