per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP

 
Ja fa quinze anys, que es diu aviat, que vaig decidir que el meu poble, Sant Andreu de Palomar, en aquest invent fantāstic, obert i fins ara lliure que és Internet, havia de poder dir-hi la seva. Deixant enllà filtres i censures i minimitzant el previsible aigualiment, per l'enorme quantitat de nouvinguts i la nul·la sensibilitat del centralisme municipal barceloní, del sentiment de ser d'aquest lloc penta-mil·lenari que coneixem, on vivim i que tant ens estimem.

Aquest últim any que hem passat ha succeït algun esdeveniment: el manteniment de l'Assemblea Indignada de Sant Andreu de Palomar, que malgrat que en menor nombre ha anat concentran-se setmana a setmana a Plaça Orfila i segueix fent que la gent andreuenca poguem mirar de plantar cara a la colla de lladres que han provocat la maleïda crisi i als polítics ineptes i incompetents que no s'atreveixen a denunciar-los per a que els fotin a la presó i que ho pretenen arreglar fent-nos-ho pagar a tots nosaltres a cop de retallades; enguany no hi ha hagut Calendari Andreuenc, no m'he vis amb cor de proposar-ho als possibles patrocinadors pel coi de crisi; també la consolidació de l'Assemblea Nacional Catalana de Sant Andreu per a avançar cap allà on estarem aviat, independents de l'estat espanyol que ens ofega fa 300 anys pel cap baix, el primer pas les molt properes eleccions al Parlament.

Ha sigut un any trist, desmotivat i que ha passat molt poc a poc des de que la meva filla més petita, la Tanit, es va morir, suaument, de manera instantània, sense cap patiment, després d'haver-nos regalat la seva dolçor, la seva alegria i la seva enorme vitalitat durant sis anyets. He quedat tocat, no ens hem d'enganyar, malgrat els recolzaments i els condols que m'heu continuat manifestant.

la Tanit      2005 - 2011
Tanit 2005-2011

Grācies, això sí, pels més de 4.000.000 visites que ja hi heu fet, per les prop de 30.000.000 de consultes que heu realitzat de les seves de pāgines i per la vostra pacičncia per aconseguir trobar el que buscaveu entre els més de 6.000 enllaįos propis que té la pàgina web del poble de Sant Andreu de Palomar.

Gràcies per seguir visitant-la prop del miler de vegades cada dia, tots els dies de l'any i per les més de 300.000 consultes que hi seguiu fent cada mes. Per a fer-vos-ho més fàcil, enguany estem, també, no sense més d'una recança, al FaceBook la WEB STAP al FaceBook

I si cap altre desgràcia no ens ho impedeix, o si els fins ara molt incompetents polítics són capaços de fer més suportable aquesta profonda crisi, seguirem fent que la WEB STAP continuï donant-vos servei a tots i totes vosaltres, bona gent andreuenca. El 17 de novembre, vam celebrar aquests primers 15 anys.

Sant Andreu de Palomar, 01 de novembre del 2012


Xavier Gómez Ribera
xagori
webmestre de la WEB STAP


Tornar