per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP

  Ja fa catorze anys que vaig decidir que el meu poble, Sant Andreu de Palomar, en aquest invent fantāstic, obert i fins ara lliure que és Internet, havia de poder dir-hi la seva. Deixant enllà filtres i censures i minimitzant el previsible aigualiment, per l'enorme quantitat de nouvinguts i la nul·la sensibilitat centralista municipal barcelonina, del sentiment de ser d'aquest lloc penta-mil·lenari que coneixem, on vivim i que tant ens estimem.

Aquest últim any que hem passat han succeït alguns esdeveniments: la descoberta de la necròpoli neolítica a tocar de l'estació de baix; el neixament de l'Assemblea Indignada de Sant Andreu de Palomar, que ha anat concentran-se setmana a setmana a Plaça Orfila, que va mantenir-se acampada i que segueix fent que la gent andreuenca plantem cara a la colla de lladres que han provocat la maleïda crisi i als polítics ineptes i incompetents que no s'atreveixen a denunciar-los per a que els fotin a la presó i que ho pretenen arreglar fent-nos-ho pagar a tots nosaltres a cop de retallades; també la creació de l'Assemblea Nacional Catalana de Sant Andreu per a avançar cap allà on hem d'estar aviat, independents de l'estat espanyol que ens ofega fa 300 anys pel cap baix.


Me'n ha passat també una de grossa, potser el pitjor que em podia passar. La meva filla més petita, la Tanit, es va morir. Suaument, de manera instantània, sense cap patiment, després d'haver-nos regalat la seva dolçor, la seva alegria i la seva enorme vitalitat durant sis anyets. M'ha deixat tocat, no ens hem d'enganyar, malgrat els recolzaments i els condols que m'heu manifestat i, per això, perquè no m'he sentit amb prou força i il·lusió, enguany no hi ha hagut Calendari Andreuenc.
Tanit 2005-2011
Grācies, això sí, per les 3.800.000 visites que ja hi heu fet, per les més de 25.000.000 de consultes que heu realitzat de les seves de pāgines i per la vostra pacičncia per aconseguir trobar el que buscaveu entre els més de 6.000 enllaįos propis que té la pàgina web del poble de Sant Andreu de Palomar.

Gràcies per seguir visitant-la prop del miler de vegades cada dia, tots els dies de l'any i per les més de 350.000 consultes que hi seguiu fent cada mes.

I si cap altre desgràcia no ens ho impedeix, o si els fins ara molt incompetents polítics són capaços de fer més suportable aquesta profonda crisi, seguirem fent que la WEB STAP continuï donant-vos servei a tots i totes vosaltres, bona gent andreuenca.

Sant Andreu de Palomar, 20 de novembre del 2011Xavier Gómez Ribera
xagori
webmestre de la WEB STAP