per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP

 Ja en fa tretze d'anys --el 'mal número'?-- que en aquest invent fantāstic, obert i fins ara lliure que és Internet, vaig decidir que el meu poble, Sant Andreu de Palomar, havia de poder dir-hi la seva. Una molt bona ocasiķ per a deixar enllà filtres i censures i poder minimitzar el previsible, per l'enorme quantitat de nouvinguts i la nul·la sensibilitat centralista, aigualiment del sentiment de ser d'aquest lloc bi-milˇlenari que coneixem, on vivim i que tant ens estimem.

Aquest últim any que hem passat han anat succeint una sèrie d'esdeveniments: l'abraçada entre les Entitats promotores de L'Harmonia, l'ateneu popular i cultural, amb l'ajuntament de Barcelona; el neixament de Sant Andreu Decideix, que ha de preparar-nos per a la Consulta del proper 10 d'abril; la reobertura del Versalles, sense la Unió Esportiva
malauradament; l'assoliment de l'Independència Municipal de La Canonja, que ens

marca el possible camí; una temporada fantàstica de la U. E. Sant Andreu, que va quedar manipuladament fora de l'ascens a 2a.A; la decisió de Joan Gaspart de deixar d'afluixar-hi calés en la propera si no és que s'aconsegueix l'ascens; la macro-manifestació per l'Independència de Catalunya on hi vàrem ser molta gent andreuenca; la descoberta per a molts de la magnífica Sant Andreu Jazz Band... i, a part d'altres coses, una acció lletja del centralisme que ha anat refregant-nos pels morros que som un 'districte' séu, enganxant l'escut de Barcelona a la majoria de plaques dels nostres carrers.

També he iniciat un bloc, el Bloc StAP, on hi comento aquestes i altres coses. Del FaceBook, si més no de moment, no en vull ni sentir a parlar, no em sembla aigua clara... potser vaig equivocat ...ja es veurà.

Grācies, això sí, pels més de 3.500.000 visites que ja hi heu fet, per les prop de 20.500.000 consultes que heu realitzat de les seves de pāgines i per la vostra pacičncia per aconseguir trobar el que buscaveu entre els més de 6.000 enllaįos propis, si fa no fa, que té la pàgina web del poble de Sant Andreu de Palomar.

Gràcies per seguir visitant-la al voltant del miler de vegades cada dia, tots els dies de l'any i per les aproximadament 300.000 consultes que hi feu cada mes.

I si la crisi a que ens han abocat una colla de pocavergonya no ens ho impedeix, com ha impedit, a hores d'ara, realitzar el calendari pel 2011, o si els, fins ara incompetents, polítics són capaços de fer-la més suportable, seguirem fent que la WEB STAP continuï donant-vos servei a tots i totes vosaltres, bona gent andreuenca.

Sant Andreu de Palomar, 20 de novembre del 2010Xavier Gķmez Ribera
xagori
webmestre de la WEB STAPTornar