ERETRON.com
 
ERETRON : Carrer Gran , 337 :: 933 450 327 :: eretron@eretron.com :: Sant Andreu de Palomar (08030 Barcelona)

TANQUEM LA BOTIGA (1953-2017)

Benvolguts amics, la vida és un obrir i tancar d'etapes, la nostra la varen encetar els pares, fa molts anys, amb un taller d'instal·lacions, venda de material elèctric i làmpades. Llavors tothom coneixia a la Quimeta i encara ara, ve gent a la botiga i recorda la mare com una bona persona, que sabia escoltar i donar un bon consell en aquella època en que els veïns formaven una part important de la nostra vida quotidiana.

Seguint la seva manera de fer, hem mantingut oberta la botiga durant més de 60 anys. Ara, em veig obligada a tancar-la degut a una incapacitat física.

Us volem dir de tot cor que ha estat un plaer obrir la botiga cada dia, doncs vosaltres heu fet que fos molt més que una feina. Volem agrair-vos la vostra fidelitat, el vostra carinyo, amistat i confiança.

Esperem haver estat una botiga receptiva a les inquietuds de la nostra gent i haver aconseguit, gràcies a vosaltres, un caliu que només es genera en una petita botiga, on tots som amics, veïns, clients... i junts aconseguir seguir fent poble.

Gràcies per tot i més que un adéu, dir-vos fins sempre.
Pilar Mañarikua Campins

www.eretron.com


tenim Pendons amb l'Escut de Sant Andreu de Palomar
ERETRON.com
ERETRON.com
brodat andreuenc
col·laboradors

U
.E. Sant Andreu


tenim recordatoris de la Tanit
 

Guia del Comerç Andreuenc
WEB STAP - Pàgina Inici
Barri de Mercadal... passeja-t'hi !
les Comunicacions a Sant Andreu de Palomar