Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Vigila on aparques la bici!
pot ser víctima d'un robatori x part de l'autoritat!
Bulet Ciclista. Indymedia

Ara ja no només ens hem de preocupar dels lladres de bicis, també hem de vigilar amb els que van de blau!

Hola, us escric per informar-vos del que he pogut veure avui a la zona Fòrum. Més aviat a la confluència de Diagonal amb el carrer Taulat.

Hi hagut una instal·lacíó massiva de senyals de prohibició d'aparcament de bicicletes i motociletes en un perímetre molt gran. La gent que s'acostava per la zona i no tenia lloc per aparcar la bicicleta la deixava a la barana de la cantonada aparcada.

En aquell punt, aquesta tarda hi havia una bicicleta aparcada, amb un guàrdia urbà esperant a la grúa. La meva sorpresa ha sigut veure una denúncia de color groc enganxada al frè de la bicicleta.

La curiositat m'ha fet preguntar al guàrdia sobre la infracció que havia comès el ciclista. El que m'ha dit el guàrdia es que estava esperant una dotació amb unes tenalles per emportar-se la bicicleta al dipòsit municipal, ja que la bicicleta estava mal aparcada.

La sensació que he tingut és de ràbia i impotència. Sembla ser que els únics que poden aparcar allà són els rics que arriben per la gran avinguda californiana de tres carrils per banda amb els cotxes de luxe als grans hotels.
La bicicleta vehicle oficial del Fòrum? Un altre cop els nostres entranyables polítics del tripartit estan fent la feina ben feta, apostant per la sostenibilitat i pel medi ambient.

Em sembla increïble que s'actui d'aquesta manera, amb aquest descar. Crec que és motiu per fer una denúncia pública del fet i donar-ho a conèixer als mitjans de comunicació.

Avui un ciclista s'ha quedat sense bicicleta, però se l'ha robat l'autoritat. La seva bicicleta molestava enormement el pas dels vianants, entorpia la circulació, era un perill públic i contaminava omplint de porqueria els pulmons de la gent, per això deixaven sense pedals a la pobre persona.
El que s'ha de suportar!!!

PD: Aparcada massiva de bicicletes?'Indymedia' 07/06/04

font: Indymedia
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar