Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

La justícia d'EEUU condemna al Fòrum i als seus 26 dirigents
- Indymedia 21/01/2006

Jordi Mumbrú - 20 minuts-

La justícia d'EEUU reclama més de 4 milions al Fòrum

Hi ha 26 polítics imputats, com l'alcalde, cinc consellers i la ministra de cultura, que haurien d'haurien d'utilitzar la immunitat diplomàtica per a entrar al país.

3.200 € diaris és el que puja la factura del Fòrum per cada dia que no pagui a la Tresoreria del -comtat- de Cook (Illinois)


Els Serveis jurídics del Ajuntament encara tenen molt present el Fòrum dels Cultures, perquè s'ha convertit en ferm la sentència que va dictar a l'abril de 2004 un jutjat de l'estat de Illinois contra el Fòrum per no pagar l'encàrrec que li va fer a Thing Big Productions S.L., una empresa d'EEUU

Vetats a EEUU
El passat estiu, els advocats dels 26 polítics que formaven el consell d´administració del Fòrum es van presentar davant la jutge i van utilitzar "la seva immunitat diplomàtica" segons Aineto. Des de llavors, qualsevol d'ells que viatgi a EEUU ha de declarar que ha usat aquesta immunitat i posar-se en contacte amb l'ambaixada, encara que és possible que els rebutgin en l'entrada o, si entren sense declara aquesta circumstància, que siguin detinguts. Entre els 26 imputats estan l'alcalde Joan Clos, cinc consellers de la Generalitat (Bargalló, Saura, Castells, Carretero i Mieras), Ernest Maragall, els cinc líders municipals, Josep Piqué i la ministra Carmen Calvo.

L'Audiència Nacional ha de decidir si la sentència es pot fer complir en l'estat espanyol. Mentre, el jusgado de Illinois ha demanat al Parlament dels Religions (amb seu a EEUU) que no pagui els 414.000 € que ha del Fòrum ja que possiblement haurien d'haurien d'anar a parar a Thing Big, i ha demanat que comparegui la Fundació del Fòrum com hereva de l'esdeveniment.

La venjança de Sant Jordi
La pel·lícula Ímax que volia fer aquesta productora catalano-nord-americana tenia com intèrprets al Tricice, que representaven a tres monjos que trobaven un vell llibre que desenterrava la llegenda de Sant Jordi, interpretat per Siguin Connery. El Fòrum es va comprometre a finançar-lo i més tard es va tirar enrere. A pertir d'aquí, els productors que volien ressuscitar a Sant Jordi van reclamar que se'ls pagués el treball fet durant diversos mesos. Des del Ajuntament, que no reconeix al jutjat de Illinois, van denunciar a Thing Big per amenzas, ja que els van dir que si no pagaven els denunciarien. Encara no hi ha sentència sobre aquesta denúncia municipal.Mira també:

http://www.20minutos.es/noticia/80364/0/Forum/condenado/EEUU/

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/231063/index.php


font: Indymedia
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar