Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Greenpeace denuncia una greu crisi del litoral de BCN
El Periódico 18/09/2004

L'organització ecologista Greenpeace va denunciar ahir l'impacte negatiu de les obres del Fòrum i de l'ampliació del port sobre els ecosistemes del litoral barceloní. L'organització ecologista s'uneix així a la protesta feta a finals d'agost per la Confraria de Pescadors de Barcelona.

Greenpeace va indicar que la construcció del Fòrum ha provocat la pèrdua de caladors de mol.luscos com les tellerines o les petxines brillants que s'estenien davant del Camp de la Bota i eren explotats per la flota artesanal. "Abans de les obres, una barca podia extreure una mitjana de 100 quilos de petxines en un dia de treball mentre que ara amb prou feines se n'aconsegueixen 15 quilos", va denunciar l'organització.

La responsable de la campanya de costes del grup ecologista, María José Caballero, va assegurar que, per culpa del Fòrum, uns fons arenosos productius s'han convertit en "erms fangosos on la vida es concentra en uns quants esculls artificials". Caballero també va fer referència a la situació dels pescadors de la zona: "La crisi de la pesca artesanal polivalent de Barcelona és el trist testimoni que l'artificialització del litoral comporta la destrucció d'ecosistemes submergits".

font: El Periódico
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar