Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

El Fòrum ha de prorrogar
Iu Forn - AVUI 26/09/2004

Doncs sí, amics (ep, i amigues) clostenibles, multiclosturals i clostiètnics, EXIGEIXO que el Fòrum prorrogui. Ens anava tan bé -això últim ho ha de llegir amb sentiment d'enyor. Si un dia no tenies tema per fer l'article, el Fòrum te n'oferia desenes. Què dic desenes, centenars! Sense ell, què faré jo ara? Parlar dels temes que realment interessen als ciutadans com els pressupostos o la reforma de l'Estatut? Bé, però tinc més arguments per defensar la pròrroga del Fòrum i els hi exposo en forma de 141 preguntes (bé, o potser algunes menys).

-Sense Fòrum, de què viuran Carlinhos Brown i Gorbatxov?

-D'on s'escaparan ara els presos?

-Què vendran ara els diaris que han venut tot el que han pogut relacionat amb el Fòrum? (els escacs dels Guerrers de Xi'an, els Guerrers de Xi'an que dónes la volta i neva, els Guerrers de Xi'an fent la vertical pont...)

-Sostenibilitat i multiculturalitat. Quan podrem utilitzar a partir d'ara aquests conceptes?

-A quins senyors (i també senyores) podrem pagar ara els contribuents unes agradables vacances a Barcelona perquè participin en un diàleg on diran que al món hi ha gana i guerres i que cal combatre'ls (cal combatre la gana i les guerres, no els senyors que cobren per dir-nos que existeixen les guerres i la gana)?

I de propina, dues reflexions complementàries:

-S'han plantejat per què milers de persones que van comprar il·lusionades les entrades per al Fòrum mesos abans de començar l'esdeveniment, al final no les han utilitzat? Vaja, que han preferit perdre els diners abans de visitar l'esguerro?

-S'han plantejat que quan l'alcalde Joan Clos diu que no es pot fer la marató de Barcelona un diumenge al matí perquè s'han de tallar carrers i això provoca problemes de trànsit, potser algú recorda que en nom del Fòrum van tallar vuit hores el passeig de Gràcia de Barcelona un dissabte a la tarda perquè Carlinhos Brown s'hi passegés amunt i avall?

Fòrum, avui te'n vas i ja t'enyoro. Que descansi en pau ell i tots nosaltres.

font: AVUI
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar