Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Facin el Fòrum de l'humor
Iu Forn. AVUI

A la pàgina 45 de l'edició d'ahir d'aquest diari el conseller delegat del Fòrum, Jaume Pagès, demanava que aquest esdeveniment que aixeca passions sigui pres més seriosament. I té tota la raó. Crec que els organitzadors del Fòrum haurien de deixar-se de bromes i efectivament començar a treballar amb rigor... perquè imagino que Pagès ho va dir referint-se a si mateixos; si no, no m'ho explico.

Però més enllà de la sana autocrítica que envaeix últimament l'organització del Fòrum (ara Pagès, abans Mayol d'ICV i Portabella d'Esquerra), crec que és urgent fer el que ara s'anomena "aprofitar les sinergies". Si els organitzadors creuen que el Fòrum fa riure, per què no es fan seu el concepte? M'explico. Aquesta setmana al Fòrum hi ha hagut dues grans noticies: d'una banda, a la roda de premsa conjunta de Joan Clos i Mikhaïl Gorbatxov una periodista va fer una pregunta incòmoda a l'alcalde i aquest va fer servir el pujolià "això no toca". La reacció de l'exlíder rus va ser dir-li a Clos que en un lloc tan sostenible, multicultural i multiètnic el que s'havia de fer era contestar les preguntes.

Mentrestant, els Mossos d'Esquadra practicaven la primera detenció dins del recinte. L'afortunat va ser un ciutadà guineà en recerca i captura que va intentar colar-se per mar a bord d'un vaixell de vuit metres d'eslora el patró del qual duia a sobre un passi de temporada. Sensacional. Insuperable. Són dues notícies amb un humor de gran qualitat.

Doncs, coi, senyors Fòrum, no intentin anar en contra de la realitat, aprofitin-la i reconverteixin la cosa aquesta en una trobada d'humor. Contractin Jiménez de Parga i que hi vingui a fer unes conferències. Portin al grup folklòric Bono & The Medallets. Convidin Vidal-Quadras que ara està d'oferta i que l'acompanyin els pallassos germans Acebes i Michavila. Que Sánchez Llibre hi faci un diàleg sobre comptabilitat creativa... Si el Fòrum és la mofa, la befa i la riota dels ciutadans, carai, aprofitem-ho. Jo ja ho estic veient: "Fòrum 2004, la rialla més sostenible".'AVUI' 04/06/04

font: AVUI
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar