Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Despreniments i medusa
Salvador Sostres - e-notícies 12/08/2004

Sembla que fins i tot els elements s’han revoltat contra el Fòrum: i al costat dels continguts impresentables i de la penosa assistència de públic els masos ens cauen i les meduses envaeixen la platja com si es tractes del compliment d’una profecia. Tot va agafant un aire apocalíptic que espero que tingui per escena final que els barcelonins expulsin Clos de l’Ajuntament tal com els espanyols van expulsar l’Aznar.

La presa de pèl del Fòrum és tan escandalosa que aquesta ciutat no pot de perdonar-la. L’alclade ens ha dit imbècils a la cara, i no només no ha demanat perdó pel desastre sinó que continua volent-nos fer creure que l’invent és un gran invent i que els equivocats som nosaltres.

Hauríem de fer una llista, una llista amb noms i cognoms perquè els responsables d’aquesta gran tifa no puguin treballar mai més en cap empresa ni esdeveniment públics perquè ja han malversat prou els nostres cabdals.

La foto que publicava ahir en portada l’Avui és un bon resum del que ha estat el Fòrum: uns dient vés a saber quines tonteries des de l’escenari i els altres dormint com soques la ressaca. Barreja de cultures? De cubates i de pastilles: i para de comptar.

font: e-noticies
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar