Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

La Canonja aspira a ser municipi abans del 2009

Acorda amb Tarragona qüestions territorials, econòmiques i de serveis.
La segregació respectarà els límits originals.


L'entitat municipal descentralitzada (EMD) de la Canonja podria segregar-se definitivament de Tarragona abans que s'acabi el 2008, segons va manifestar ahir el portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, Joan Aregio. La Canonja va ser annexionada a Tarragona l'any 1965. Ara, l'última paraula perquè la segregació es faci efectiva la té el govern.

Joan Aregio i l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, van presentar la memòria de la segregació, un document de més de 400 pàgines que conté tots els acords assolits entre els dos ajuntaments en matèria econòmica, de prestació de serveis i de repartiment dels termes municipals.


El 16 d'abril se celebraran els plens municipals als dos ajuntaments en què està previst l'aprovació del document. Encara que entre les dues poblacions no hi ha els tres quilòmetres de distància que requereix la llei, Aregio i Muñoz estan convençuts que el procés arribarà a bon port.

La segregació respectarà el terme municipal original de la Canonja. Això inclou el 85% del polígon petroquímic sud que avui pertany a Tarragona i, de retruc, el 40% dels ingressos derivats de la indústria present al seu territori


'AVUI' 06/04/07

font: AVUI
.
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
Tornar