Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

El F˛rum 2004 acaba tal com va comenšar:
amb poc ress˛ a la premsa internacional

- VilaWeb 27/09/2004

El F˛rum de les Cultures 2004 que s'ha fet a Barcelona des del mes de maig fins ahir, acaba tal com va comenšar pel que fa al poc ress˛ en la premsa internacional. Si a mitjan mes de maig us explicÓvem que l'inici del F˛rum 2004 no era present als mitjans internacionals, desprÚs de cercar informacions al servei de notÝcies del cercadorÓ Google, ara, amb el tancament, ens trobem en la mateixa situaciˇ. Segons la cerca que ha fet VilaWeb sols dos diaris estrangers se'n fan ress˛.

D'una banda hi ha el britÓnic The Independent, que critica el F˛rum com a mostra del canvi que pateix Barcelona, que, segons diu l'article, ha deixat que el comercialisme s'imposi i ha perdut el seu dinamisme, s'ha aburgesat i Ús cada vegada mÚs lluny dels ciutadans. Pel que fa al francŔs LibÚration, explica quŔ ha estat el F˛rum, recull les veus dels anti-f˛rum i presenta la ciutat que ha de prendre el relleu el 2007 a MŔxic, Monterrey. S'afegeix a aquest escÓs recull de premsa el diari digital gallec Vieiros, que fa un balanš polÝtic amb les veus del batlle de Barcelona i altres dirigents, i les entitats del Fotut 2004.

font: VilaWeb
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar