Presa de pèl de
l'Ajuntament de BCN ?
  El 28 de Marš, representants de l'administraciˇ van comunicar a l'Associaciˇ SOS GATS l'intenciˇ del 'districte' de proporcionar lloc i mitjans per a re-situar els gats de les vies de l'AVE.

Doncs bÚ, falten 20 dies per a que entrin les mÓquines, acabo de parlar amb la gent de SOS GATS i m'informen de que, a hores d'ara, no hi ha cap acord amb cap protectora ni lloc decidit per resituar els gats.

 

Com que, incl˙s en el cas de que es comencÚs ara mateix la recollida dels animals, no hi hauria temps de capturar-ne un n˙mero important, si les obres comencen segons el previst, es produ´rÓ una massacre com la de Mercat Nou per˛ corretgida i augmentada.

Aquells que se sentin atrets per l'espectacle de la sang, no els caldrÓ anar a la Monumental: Dintre de pocs dies el tindrÓn gratis si s'acosten a les obres de les vies de RENFE. No podem confirmar, per˛, de moment, si als treballadors de les obres els hi farÓn posar "traje de lusses" .

Presa de pel de l'Ajuntament de Barcelona per a desmobilitzar els ve´ns amb vistes a les eleccions ?

Sant Andreu de Palomar, 8 de maig 2007

 
 
 

per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP