Enverinament massiu de gats a Sant Andreu
Avui dia 12 de maig 2010 hem anat a la col˛nia de Via FavŔncia, 55 (Petanca) a posar unes gÓbies - estem esterilitzant els gats d'aquella col˛nia, entre d'altres - i ens hem trobat amb la lamentable sorpresa de que faltaven la majoria dels gats.

Hem buscat entremig de les herbes, orientant-nos per l'olor i hem trobat 13 gats morts, un dels quals era una gata que tenia una ventrada de petits que tambÚ han mort.

Hem sabut, a mÚs a més, que aquest matÝ s'han recollit del carrer, al menys, 2 gats morts mÚs (la col˛nia tenia uns 40 gats).

Aquesta col˛nia, situada en un espai de propietat municipal, part del qual estÓ cedit a una associaciˇ que lĺutilitza per a jugar a la petanca, té la seva hist˛ria: L'any passat vàrem rebre pressions perquŔ treiessim els gats per part d'algun membre d'aquesta associaciˇ perquŔ, de vegades, els gats van a cagar a la sorra de la petanca.

Hem denunciat el cas als Mossos d'Esquadra.

 
 


per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP