blasifotelcampdeStAP
deixa en pau L'Harmonia d'una punyetera vegada !!!!
  Quina mena de fixació és aquesta? No et sembla prou bé la gent de L'Harmonia? O bé és la gent andreuenca la que no t'estem bé? ...o potser només és una mena de gent andreuenca?

Que vol dir això de no poder fer una cerveseta quan hi ha un concert a L'Harmonia? Que ets de la 'lliga antialcohol', tu? O només són ganes de fer la vida impossible a aquesta colla que et va guanyar L'Harmonia i que l'està gestionant molt bé? ...et sens frustrat? ...molt frustrat?

En el projecte inicial estava previst un bar-restaurant i una cuina ...t'ho vas carregar!
Fins ara, mentre s'escoltava la música del concert, o mentre es ballava, o es xerrava amb la gent amiga (gent amiga, el que tu no ets)... es podia prendre una cervesa o un suc o una cocacola... més no, un gintònic ja no podia ser... i tot per no 'molestar-te' en la teva lliga antialcohol...


Però ara ja ni això!!!! Res! ...res de res... si es té set cal fotre's una punyetera cocacola, amb el dolent que és això pels sucres i altres porqueries que porta, o anar al carrer, a la font de la Plaça Can Fabra i fotre un traguet allà... és això? és això el que pretens que fem?

Deixa'ns en pau d'una punyetera vegada! ...tros de pocassolta!

 
L'Harmonia  ateneu popular i cultural
Tornar