Incomprensiblement, la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar, d'ençà el diumenge 27 de novembre de l'any passat, dia del Pregó i el Cercavila de la Festa Major, està distribuint per diversos mitjants un Comunicat en el que fan afirmacions falses, manipulen dades i n'oculten altres d'importants per a entendre què va passar després de que dos activistes, de Països Catalans Insubmisos, despengessin una pancarta del terrat de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar.

Xavier Gómez Ribera, 'xagori', webmestre de la WEB STAP i veí actiu en diverses campanyes (RAAAmbla, Salvem el Cementiri, Per Les Casernes, adequació de l'escut de la U.E. Sant Andreu...) mai ha actuat violentament i ningú pot fer aquesta afirmació sense mentir, interessadament o per desídia.

Com que sense atendre els oferiments de diàleg i les peticions de rectificació, la Comissió de Festes, recolzada per la Junta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, insisteix i persisteix en difondre la difamació, hem optat per fer-ho públic a través d'aquesta WEB STAP, la Web del Poble de Sant Andreu de Palomar.

Tant de bo poguéssim rebre les rectificacions de la Comissió de Festes per a poder seguir plantant cara al poder centralista de l'ajuntament de Barcelona tots plegats.

Sant Andreu de Palomar, 16 de gener 2006


Xavier Gómez Ribera (xagori)
xagori@sant-andreu.com

.