La Colla de Diables del Mercadal Infernal al FaceBook

des de l'any 2012
Sant Andreu de Palomar (08030 BCN)
  Comunicat informatiu
La Colla de Diables del Mercadal Infernal neix per a fer difusió de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Volem acostar-la a la població perquè la conegui, perquè s’hi endinsi i hi participi per mitjà de les activitats del món del foc i també per mitjà de moltes altres activitats relacionades amb la cultura popular. L’associació, com a entitat integrada al poble de Sant Andreu de Palomar, la ciutat de Barcelona i Catalunya, pretén desenvolupar activitats adreçades a fomentar el sentiment de pertinença i l’associacionisme. Té intenció de participar en el teixit associatiu del poble, la ciutat i el país, tant en les activitats del món del foc com en d’altres manifestacions de cultura popular i tradicional, solidaritat i sostenibilitat en què pugui intervenir. Igualment, l’associació pretén adreçar-se principalment a un públic familiar i vol servir de nucli integrador.

Malgrat que la Colla està organitzada en diverses seccions i comissions i que compta amb una junta directiva per a facilitar les qüestions organitzatives del dia a dia, és una colla participativa i no excloent, la qual cosa vol dir que s'anima a tots els membres a participar de totes les decisions i els actes de la Colla, ja siguin correfocs, passejades de bèsties, cercaviles, actuacions de músics, tallers, etc.

La Colla neix com a associació de caràcter familiar, la qual cosa vol dir que són benvingudes famílies amb infants i infants amb les seves famílies. Això no vol dir que exclogui la resta de públic que vulgui venir a participar de la Colla i dels seus actes. Significa només que els infants han de participar acompanyats del pare, mare o tutor/a i que aquests necessàriament també han de ser socis de la Colla.


WEB STAP pàgina inici Ritme Andreuenc tornar a Les Entitats Barri de Mercadal
les comunicacions a STAP