Moviment Okupa Andreuenc
Casal Popular
Miquel Martí i Pol
Moviment Okupa Andreuenc
Benvolgut poble de Sant Andreu de Palomar

El Casal de l'Assemblea de Joves de Sant Andreu (carrer del Segre 56) ha estat agredit amb material incendiari entre la nit de dilluns 25 i dimarts 26 d'abril. El foc no ha passat de l'entrada i no ha afectat ni la barra ni la cafeta. Només ha resultat cremat un petit espai al costat de la porta, però el fum i les cendres s'han extès per tot el pis de baix.

Aquest intent frustrat d'incendi, és un atac al Casal, a l'Assemblea de Joves, a l'autorganització de tota la gent jove de Sant Andreu i en aquest cas, a la lluita de l'Assemblea de Joves que fa 2 anys que ens il·lusiona en el dia a dia del nostre poble. També és un atac a un espai que ha deixat de ser un tros de terreny on s'especulava, per convertir-se, en un Casal on s'hi troba lloc per fer vida social entre la gent jove, i des d'on l'Assemblea de Joves de Sant Andreu i altres col·lectius hem pogut organitzar-nos.

Pel que sembla, hi ha gent a qui li molesta la nostra lluita revolucionària i a la nit amb covardia i sense reclamar l'agressió pretenia espantar-nos.

Però vingui d'on vingui aquesta acció covarda, ja sigui d'actiuts feixistes o de la immobiliària propietària del carrer del Segre, la nostra resistència és decidida, per seguir donant guerra a St.Andreu amb l'Esquerra Independentista i els moviments socials. Seguirem utilitzant l'okupació com a mitjà de denúncia a l'especulació i per prendre allò que no ens donen i ens pertoca, espais al nostre poble.

Assemblea de Joves de Sant Andreu, dimecres 27 d'abril de 2005.

Us hi esperem a tots i a totes!

Per un Sant Andreu viu i combatiu, fora especuladors del poble!
Ni l'especulació ni la repressió aturaran les nostres lluites!


Assemblea de Joves de Sant Andreu (AJStA)
Casal Popular Miquel Martí i Pol
carrer del Segre, 56
Sant Andreu de Palomar, 27 d'abril 2004