El Cor de l'Estiu

  Hola a tots i a totes les persones que entreu a la web de Sant Andreu de Palomar. Una salutació molt cordial del Channing, o millor dit, del Víctor M. Sànchez al que ja alguns coneixeu després de que el passat diumenge 15 de juliol sortís a "La Nit del Cor" recollint el premi al "Millor Guió Adaptat" per tots aquests Cors de l'Estiu que des de fa 6 anys, es pengen en aquesta web.

La veritat que va ser una nit meravellosa, emotiva i que sempre recordaré. No explicaré gaire de com va anar la nit, només dir que alguns dels actors llegeixen amb molta atenció el
Cor de l'Estiu, i que la majoria d'ells son tan simpàtics i encantadors com semblen a la sèrie.

Respecte al moment on jo recullo el premi, dir que el
Pep Anton Muñoz va estar esplèndid. Es va aixecar i amb els braços oberts va cridar: "Mata'm, aquí em tens, mata'm!!", o una cosa així, i després va ser quan tothom va aplaudir. Acte seguit, el Roger de Gràcia es disposava ja a acomiadar-me però jo vaig voler dir diverses coses, entre elles que el Cor de l'Estiu es llegia a la web de StAP.

I res més, donar-vos a tots les gràcies per seguir llegint això. Portem set anys seguint aquesta tradició i mentre el cos i el meu cap aguantin, així continuarà.

Petons i abraçades, i mil gràcies també al
xagori per permetre'm i ajudar-me a que us arribin els capítols del Cor de l'Estiu.
 
CHANNING (Víctor M. Sànchez)els premiats
La Nit del Cor 2007 :: imatges
El Cor de l'Estiu
El Cor de l'Estiu i el premi a VilaWeb StAP
Històries Imprevistes per Bl@u

Tornar a Pàgina Resums

www.sant-andreu.com/elcordelaciutat
NO a la guerra

webstap@sant-andreu.com
Tornar