TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 175
del 29 de novembre al 3 de desembre 2004

.. Setmana de retrobades i d'emocionants comiats.

D'una banda, la Teresa reviu la seva infantesa, sembla que retroba la seva amiga de l'ànima, la Pepita, una amiga de l'escola que li havien fet creure que era morta.

Però la Teresa no les té totes, sembla ser que l'amiga no recorda determinades situacions que van marcar les seves vides a l'escola. I la Teresa, dona de caràcter, no en vol saber res.
Se li han remogut massa coses per dins com per pair que la seva germana de sang és la Pepita que ha trucat a casa seva; no pot ser.

Però precisament és aquest detall de la promesa de sang el que finalment retroba les dues amigues, convençudes ja una de l'altra, davant de la casa que les va veure créixer i jugar tantes tardes de la seva infantesa.

Un comiat emocionant, que no va amb el caràcter del noi, és el del Gus. Després de tants dies de donar-hi voltes, la Mar i ell sembla que es diuen un adéu massa precipitat i dolorós.
Però els guionistes del cor es llueixen amb una escena pròpia dels millors guions estil Hollywood, i ens mostren un tele-comiat (per la distància i pel mitjà emprat) que ens fa saltar les llàgrimes a tots. Fins i tot les dels preciosos ulls de la Mar davant la càmera...

Un comiat, aquest ben merescut: el del Bryan, que només busca tenir temps lliure per cuidar del seu cos i no pas de la seva butxaca, que aquesta és feina de la nòvia.

Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2004

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La que també sembla que queda acomiadada, per una banda, és la Rosa, i no ben bé acomiadada sino no-contractada, la Núria... totes dues han demostrat que la feina i els diners no ho són tot, i que la seva amistat està per damunt de qualsevol altre interès.

El lloro de la Roser també sembla que s'ha acomiadat de la família, segurament fart de sentir tants crits entre la seva mestressa, el Santiago i la Pilar, que sembla que la relació a tres no cualla, si més no, perquè la que queda fora és la Roser, i els gelos no són bons consellers.

Una retrobada, que encara no sabem si serà bona o no, entre la Montse i el Sàhara, que per primer cop reconeix que no ha tingut "collons" per fugir, aquest cop, i es declara a la perruquera.

I el David i l'Ivan, que no sabem si s'acomiadaran mútuament o tancaran els ulls per llançar-se a l'abisme, endeutar-se encara més i apostar fort pel negoci, tibant de la corda cadascú per la seva banda.






Baulena


Setmana 175


Tornar a Resums desembre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar