TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 567
del divendres dia 09/05/2003

.. La Pilar comenta entusiasmada al Ramon que li fa molt feliç que es casi amb la Judit. Ell rep la notícia totalment desprevingut i adverteix a la seva mare que la Judit corre massa.
Però la mare insisteix en l'assumpte i l'informa del dinar que la futura esposa ha organitzat perquè les dues famílies es coneguin abans de l'esdeveniment.
Ramon, que no en tenia ni idea de tot plegat, surt de la parada disposat a aclarir-ho tot amb la Judit.

Se la troba al Peris. Ella el saluda afectuosament però ell directament comença a esbroncar-la per anar dient que es casen i després per anar organitzant dinars familiars sense consultar-li.
Ramon l'explica una mica més calmat que no cal córrer tant amb la boda perquè s'han de fer els preparatius adients, i que tampoc cal tenir presa per conèixer als seus sogres. Les coses s'han de consultar abans.
Un cop la Judit sembla acceptar el raonament del Ramon, ella li torna a insistir amb el tema del dinar i és llavors quan Ramon perd els nervis i l'escridassa davant de tots dient-li que no vol anar a aquell dinar.
Judit, naturalment, marxa.

Poc després, la Pilar decideix agafar els prismàtics i espiar una mica a l'Artur però quasi l'agafa un atac de cor quan veu a l'home apuntant cap a ella des de la seva finestra amb el fusell.
Llavors sona el timbre de la porta, obrint-li a la Judit que li explica com pot que no hi ha dinar familiar, cosa que poc l'importa a la Pilar després de veure el que ha vist. Judit, que no s'ho acaba de creure, ho comprova i dóna fe que efectivament l'Artur, està apuntant cap a elles amb l'arma.
Solució? Trucar la policia.
Més tard, amagades darrere uns arbustos, la Pilar i la Judit són testimonis de com la policia deté a l'Artur quan aquest anava caminant tranquil·lament pel carrer amb una gran bossa negra a la mà.

El Robert es presenta al super per demanar-li explicacions a la Laura respecte a si és veritat o no el que explica el Xavi, que es vol casar amb el David.
Laura li confirma i l'altre li diu si li està fent això perquè no li passa la pensió, perquè de ser així mai tornarà a deixar-la penjada amb el que li correspon pagar. Ella flipa, i ell continua dient que no té cap sentit que es casi amb el David perquè encara l'estima. Vol que el perdoni, vol que no es casi amb el David, vol tornar a ser una família.
Laura li posa les coses clares: tot ha terminat entre ells. Però Robert respon de manera contundent: "no em facis això o em moriré".

n cop passat aquest mal tràngol, la Laura parla amb el David a soles, al pis. Ella intenta jugar amb ell per tal que David li demani una cosa que ell desitja molt. Però David no sap què és el que ella vol que digui. Quant més insisteix la Laura més perdut està el David. Cansada de donar voltes, està decidida a explicar-li que el que volia era que la tornes a preguntar si vol casar-se amb ell.
Però abans de dir-ho, truquen a la porta i es presenten el Peris i la Cinta, tallant-li el rotllo a la Laura.
Els Peris han anat per donar-li un regal al seu fill ara que està més disposat que mai a formar una família i li donen un sobre amb sis mil euros. La Cinta suggereix que el poden fer servir pel què vulguin: per l'habitació del Xavi o per pagar les despeses de la boda. Però David deixa clar als seus pares que ja tenen decidit no casar-se ni ara ni mai. Li demana opinió a la Laura i ella contesta: "el que tu diguis, rei", molt decebuda.
Quan els Peris se'n van i tornen a quedar-se sols, Laura reprèn el joc d'endivinar què vol ella que ell li pregunti. Li diu que és la cosa que ell més desitja en aquest món i que sigui el que sigui ella li contestarà que sí. David torna a perdre's en respostes i suposicions errònies fins que la Laura es cansa i mormola sense vocalitzar adequadament una pregunta. David li fa repetir i ella ho diu en veu alta i clar: "Et vols casar amb mi?", i David li contesta: "Pensava que mai m'ho demanaries".
Ell s'ha fet el despistat per tal que ella li preguntés, però com que ell no ha dit un SÍ clar i rotund ella li fa veure, a la qual cosa ell respon: "el que tu diguis.... reïna!"

Núria i Marcel donen l'últim repàs a les cançons del musical. Tot està perfecte excepte en un moment que, segons la Núria, necessitaria una petita explicació amb música. Ell no està per la labor de posar-s'hi de nou i ella suggereix que aniria molt bé un tema que el Gus li va composar per ella, encara que el Gus s'hi negaria a fer-la servir.
Núria seu al piano i la interpreta. Marcel, de sobte, queda hipnotitzat per la imatge de la Núria tocant el piano i s'acosta a ella sense deixar de mirar-la.
Núria deixa sobtadament de tocar i es gira fixant-se en com el Marcel l'està mirant. Ells callen i quan ell li diu que ja ho sap, ella creu que parla d'una altra cosa..., però Marcel afegeix que sap que el Gus no voldrà fer servir el tema al musical.
Marcel decideix marxar per dormir una mica doncs ha d'anar a la comunió de la filla del Charli. Núria intenta quedar amb ell però Marcel li diu que no anirà doncs ja ha avisat al seu company que ella tenia feina. Núria ho accepta.

Quan Marcel s'està arreglant per anar a la comunió, el Fede l'acompanya. Marcel no ha parat tota l'estona de parlar de la Núria i li diu que mentre tocava, se l'ha mirat d'una altra manera, però que per ell, ella encara és una nena.
Fede li fa veure que malgrat els 20 anys que la Núria té, ha viscut moltes coses que la fan ser tota una dona. Però Marcel continua veient-la com una nena.

Núria per la seva part, xerra del tema amb la Clara i li diu que està penjada del Marcel però que ell mai se n'adonarà de res perquè encara la veu com una nena. Clara l'aconsella que s'arrisqui i es declari o que sinó, el que pot fer, és fer-li veure que no és una nena...

Arribat el moment del dinar després de la comunió, Iñaki parlant amb el Charli i el Vera, disculpa de nou l'absència de la Núria.
Charli, però, li fa veure al seu company que el Rai no deixa de mirar-lo fixament amb mala cara. Iñaki pren la decisió d'anar a parlar amb ell.
Mentre ho fa i li demana explicacions sobre què li passa, es presenta la Núria que és "assaltada" pel Vera.
Rai li diu a l'Iñaki que la seva novia ha vingut. Iñaki es gira i es queixa, quan de sobte el Rai li diu: "sembla que serà un dinar ple de sorpreses... Marcel". Marcel el mira cagat. Li demana explicacions i el Rai diu que el Charco l'ha investigat i que sap que és periodista. Marcel no té més remei d'explicar-li per què li va mentir.

Mentrestant, el Vera li tira els trastos a la Núria descaradament tot i que ella intenta controlar la situació. Fins i tot, ell li proposa de quedar amb ella d'amagat de l'Iñaki. Li demana el número de mòbil però ella no li dóna.

Núria s'acosta on és el Marcel. Marcel, però aconsegueix fer callar al Rai doncs aquest se la té jurada al Vera que li va fotre la parella.
Així les coses, Núria i Marcel es reuneixen i abraçats i dissimulant, ell li expressa la seva desaprovació davant aquesta aparició que ha fet.

Però sense que ells ho vegin, el Vera agafa la bossa de la Núria, treu el mòbil i es memoritza el seu número de telèfon.

Marcel i Núria arriben al pis d'ella. Seuen al sofà i ell la prevé del Vera. A Núria però, el que li agrada és que es preocupi per ella com si fossin nóvios..., però no ho son. Si ho fossin, li diu la Núria al Marcel, el convidaria a quedar-se i prendre's una última copa. Després el miraria fixament als ulls, s'acostaria a ell i el convenceria perquè es quedés...
Marcel, però, decideix marxar abans de fer res del que es pugui penedir. Això sí, ell s'acomiada d'ella amb un tendre petó a la seva galta.
Núria, contenta, satisfeta, seu davant del piano, assaborint el moment.
De sobte, sona el seu mòbil i escolta una veu que li diu: "Hola, endevina qui soc...". És el Vera.





Channing

Setmana 114
Capítol 563 · Capítol 564 · Capítol 565 · Capítol 566 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici