TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

SETMANA 16
primera del Nou Mil·leni
del 08 de gener al 12 de gener del 2001
  Capítol 76 (dilluns 08/01/01)
Capítol 77
(dimarts 09/01/01)
Capítol 78
(dimecres 10/01/01)
Capítol 79
(dijous 11/01/01)
Capítol 80
(divendres 12/01/01)

..La Clara i el que l'envolta.- El Quim és empresonat perquè, a banda de la seva confessió sobre les arracades, han trobat al seu taller un sobre amb diners d'un banc aranès. La Cinta li demana a la Clara que digui a la policia tot el que sap i que no deixi que el Quim pagui per ella. El Toni ha amagat les joies que havia pres de casa de la Clara dins un osset que li regala a la Paquita. La Marta regala l'osset a la Núria i ella se'l deixa a casa de la Clara (L'osset-carrussel ha fet una volta sencera i ha deixat les joies al lloc on eren inicialment. La llàstima és que això només ho sabem nosaltres). La Clara es va acomiadant de tots perquè no sap on són les joies i no vol que el Quim continuï a la presó per ella. Quan li confessa tota la veritat al seu pare arriba allò que tant havíem esperat tots: l'abraçada paterno-filial.
La Clara rep la visita de la representant de la Companyia d'Assegurances de les joies robades que li assegura, si les torna, una petita recompensa, retirar la denúncia i treure el Quim de la presó. Si no entrega les joies anirà a parar a la presó amb el Quim. Té una setmana de temps i ella està segura que les joies les hi ha pres el Toni però no el troba enlloc. El pocasolta està tancant un tracte per a vendre-les a uns francesos i es disposa a recollir l'osset de casa la Paquita. No la troba a casa i la Marta li diu que l'osset el té la Núria després que ell l'amenaci. La Paquita, que sap que la Clara creu que el Toni té les joies, l'avisa ràpidament quan la Marta li explica la visita del Toni. La Clara té el temps just de canviar les joies de dins l'osset per uns caramels abans de que arribi el Toni amb molta mala òstia. Li agafa l'osset i se'n va a trobar-se amb els francesos que, quan inspeccionen la mercaderia, veuen, amb la conseqüent decepció, que només la podran llepar. Mentrestant la Clara entrega les joies a la representant de la Companyia d'Assegurances que li diu que ara retiraran la denúncia i posaran en llibertat al Quim tal i com van prometre. (Massa fàcil, no trobeu?. Jo no me l'acabo de creure!)

L'Esteve i el que l'envolta.- L'Esteve té clar que s'està morint i li demana a la Pilar que no el porti a un hospital i que el deixi morir a casa en pau. Li demana al Ramon que s'ocupi sempre de la Pilar perquè ella l'estima i ell és un bon noi. Es va acomiadant dels seus amics i acaba morint al llit, al costat de la Pilar que li diu que ella hauria volgut que els tres haguessin viscut uns quants anys feliços junts.

La Mari i el que l'envolta.- La Mari no ha avortat però tampoc li ho ha dit al Santi. Vol aconseguir, com sigui, que el Santi s'estimi aquest fill i puguin viure feliços (i menjant anissos) els tres. El Santi marxa un parell de dies a rodar un spot publicitari i li diu que quan torni han de parlar. La Mari està decidida a dir-li que no ha perdut el fill però el Santi s'avança i li diu que creu que s'haurien de separar perquè no

estan bé junts. Li diu que això ja fa temps que ho pensa però que l'embaràs havia frenat la seva decisió. La Mari li retreu que és poc per a ell i se'n va sense dir-li res del fill que encara espera.

El Jordi i el que l'envolta.- Cada cop està més sol. Troba a la Núria que no li fa cas i se'l treu de sobre. Planta la canya als seus pares i els engega a la merda a ells i a la farmàcia. Li canta les quaranta a la Carme per haver denunciat a la Clara per l'afaire de les arracades. Intenta ajudar a la Clara i s'ofereix a anar ell a Comissaria en el seu lloc, però la Clara no en vol saber res. Estant una mica begut, li diu al Martí tot el que en pensa d'ell i de la seva amistat. Té clar que el Martí sempre li ha tingut enveja pels diners i la dona i li diu que ara ja no n'hi pot tenir: no té cap de les dues coses. Va a trobar la Montse a la perruqueria després de discutir amb el Martí i ella l'engega a dida. Total: més sol que la una!

El Martí i el que l'envolta.- Quan el Martí sap que el Jordi no està amb la Carme li falta temps per anar-la a veure i aconsegueix la primera revolcada. No té la mateixa sort l'Olga que, la nit que el Martí la deixa penjada al bar d'en Matt, no aconsegueix altra cosa d'ell que un "ni ara ni mai", pobrissona!
El segon intent de "desfogue" del Martí amb la Carme es veu fustrat per l'arribada sobtada de la Núria.

La Paquita i el que l'envolta.- A banda del cop de mà que ha donat a la Clara, aquesta setmana la Paquita decideix canviar de casa i anar a viure amb el Carles a casa seva després que ell l'obsequiés amb una targeta de crèdit i carta blanca pel que fa als diners. Evidentment, aquesta decisió no ha agradat gens a la Marta que s'ha passat tota la setmana mirant per on podria fotre la seva mare.

La Núria i el que l'envolta.- Totes les persones grans que té al voltant l'han decebut, menys l'Adrià. Amb totes ha tingut alguna que altra discussió. Només se sent a gust amb la Marta i l'Ivan. Arriba a pensar que potser el David té raó anant a la seva.

La Laura i el que l'envolta.- La Cinta va a casa de la seva filla per veure el Marcel que està gripós i descobreix, per atzar, els medicaments i uns papers sobre la Sida. Li ho explica al Peris i creuen que qui n'està malalt és el Marcel. Parlen amb la Laura per dir-li que potser s'ho hauria de pensar això de viure amb ell. Ella els hi diu que qui té la Sida és ella; no sense retreure, abans, que el que li estan demanant és exactament el mateix que va fer l'home amb qui s'havia de casar amb ella.


Casablanca

Setmana 16
Capítol 76 · Capítol 77 · Capítol 78
· Capítol 79 · Capítol 80

Tornar a Resums Gener 2001
Tornar a Pàgina Resums


A partir d'aquí els Resums els fan:

els dilluns:
  Spock
els dimarts:
  Channing
els dimecres:
  Ítaca
els dijous:
  Bl@u
els divendres:
  Lubosch
els setmanals:
  Casablanca

Son col·laboracions voluntàries que no podrem agrair mai prou.

Moltíssimes gràcies amics.

:
-)





L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Ítaca, Bluegirl, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar