ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP

 

Us hem de dir adéu...

Sí, amics, "El Borinot Ros", després de 28 anys obert al públic, tanca definitivament les seves portes, el dia 20 del mes de febrer de 2000.

I ho fem amb recança, amb tristor, contra la nostra voluntat. Són molts anys de participació en els afers del poble de Sant Andreu, són molts anys de convivència i dedicació en pro de la cultura.

Però les coses i els temps van canviant (com bé canta en Bob Dylan) i "El Borinot Ros" ha quedat petit i antiquat davant la gran oferta de les super-llibreries del centre de Barcelona. Aquí, JA NO SOM NECCESSARIS!! Ens ha costat molt reconèixer aquesta veritat i hem lluitat de valent per tal de tirar endavant, però... la realitat s'imposa.

Estem satisfets d'haver contribuït en el desenvolupament de la història de Sant Andreu. Un llegitim orgull que compartim amb molts de vosaltres.

AMICS, us hem de dir adéu, un adéu impregnat de nostàlgia i de sincer agraïment.

Sempre vostres, però sense "El Borinot",

Joana i Ramon

 

Carrer Gran, 448
933 459 445

Sant Andreu de Palomar 08030 Barcelona

Tornar