pàgina web oficial d'EcoAndreu
 
   
Mercat Odeon, parada núm. 1 :·: Rambla Fabra i Puig, 29 :·: 620 207 034 :·: ecoandreu@ecoandreu.cat - comandes@ecoandreu.cat :·: Sant Andreu de Palomar (08030 BCN)
  Som el que mengem. Per això, a EcoAndreu volem fomentar la cultura dels horts petits, el consum de proximitat, les plantacions ecològiques i sostenibles que el pagès cuida amb cura i respecte envers l'entorn. Apostem pel petit productor que ens ofereix fruita i verdura ecològica i de qualitat acabada de collir, així com pel medi ambient i per la salut del consumidor.

Volem que la proximitat sigui una màxima de la nostra societat. Volem fomentar el consum compromès amb el medi ambient. Per això, de dimarts a dissabte, oferim fruites i verdures ecològiques, de temporada i acabades de collir. Productes de màxima qualitat que han estat conreats respectant el medi ambient i conservant la fertilitat de la terra i la diversitat genètica, sense utilitzar productes químics de síntesis.
 
pàgina web oficial d'EcoAndreu
OFERTA

COMANDA

pàgina web oficial d'EcoAndreu
Cistella tancada de 20 € d'uns 7/8 kg que hi haurà:
  - 4 tipus de verdura per cuinar (bledes, cols, mongeta, carbassó, espinacs, col-i-flor, broquil, albergínies, pebrots, carbaza, etc.)
- 3 tipus de productes per amanir (enciams, tomàquets, remolatxa, raves, etc.)
- 3 tipus de fruita (pomes, peres, plàtans, kiwis, mandarines, taronges, etc.) - patates, cebes i complements com alls, julivert, etc.
Truca al 620 207 034 o prem la foto envia'ns per correu-e el teu número de telèfon i en breu ens posarem en contacte
Guia del Comerç Andreuenc WEB STAP - Pàgina Inici  
Barri de Cases Noves... passeja-t'hi !
les Comunicacions a STAP